Uudet trukit

Huipputrukkimerkit ja kuormaajat Finnsiirrolta

Hyundai, Ausa, Transmanut ja Avant ovat trukkien ja työkoneiden kärkinimiä.

Tarvitset sitten yhden yksittäisen trukin tai järkeistät kerralla koko trukkikalustosi kuntoon, meillä on sinulle ratkaisu. Huippumerkkien lisäksi tarjoamme useita rahoitus- ja leasingvaihtoehtoja sopeutumaan sinun tarpeisiisi.

Uuden trukin hankkiminen on helppoa ja joustavaa! Ota yhteyttä trukkimyyntiin tai jätä yhteydenottolomakkeeseen tiedustelu.

 

Hyundai on yksi suosituimmista trukkimerkeistä

Hyundain trukkimallisto kattaa nostotarpeet jopa 25000 kg saakka. Sillä on myös markkinoiden laajin ja pisin takuuaika. Hyundain erinomainen hinta-laatusuhde ja nopea toimitusaika ovat monen ostajan mieleen. Hyundai trukit ovat tunnettuja mm. laajasta varustelutasosta, helposta huollettavuudesta, turvallisuudesta sekä laadusta ja sopivuudesta erittäin raskaaseen käyttöön sisä- ja ulkologistiikkaan käyttökohteesta riippumatta.

Ausan lyömättömät maastotrukit, ympäristönhoitokoneet ja dumpperit

Tästä valikoimasta löydät varmasti oikeanlaisen trukin, ympäristönhoitokoneen tai dumpperin haastavimpiin kohteisiisi. Ausan patentoimalla Fullgrip™ -nelivetojärjestellä voit kytkeä nelivedon päälle vain tarvittaessa. Näin säästät huomattavasti polttoaine- ja rengaskuluissa.

Transmanut on monisuuntautuva haarukkatrukki

Ranskalainen Transmanut-trukki mukautuu käyttökohteen tarpeisiin. Eri asennoissa nostokapasiteetti on 2 500 - 5 000 kg ja maksiminostokorkeus 6 200 mm.

Kompaktit Avant-kuormaajat

Avant tarjoaa markkinoiden parhaat työkoneet kaikkiin käyttökohteisiin. Erittäin laajan työlaitevalikoiman ansiosta Avant mukautuu monipuoliseksi ja tehokkaaksi työkoneeksi. Pyydä meiltä tarjous Avantista, työlaitteista tai huolloista!

Lähetä soittopyyntö

Tähdellä * merkityt kentät tulee täyttää