Finnsiirto Group - konekaupan palveleva kumppani

Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo sekä alansa edelläkävijä joustavien ja asiakaskeskeisten ratkaisujen tarjoamisessa yritysten eri kalustotarpeisiin. Kaikilla konsernimme yrityksillä on yli 30 vuoden luotettavan konetalon perinteet. Edustamiimme konemerkkeihin kuuluvat tunnettuja brändejä maansiirtokone-, materiaalinkäsittely- ja henkilönostin alalta.
Lisäksi meillä on kattava huoltoverkosto ja varaosamyynti sekä laaja trukkien vuokrauspalvelu.
Palveluksessamme työskentelee n. 120 huippuammattilaista ja konsernimme vuoden 2021 liikevaihto oli 53M€.

Suomen Telakone Oy

Yksi Suomen vanhimmista maansiirtokonealan tela- ja pyöräkoneiden maahantuontiyrityksistä. Uusien ja käytettyjen koneiden myynti, huolto, varaosat, työlaitteet ja lisävarusteet.
Lue lisää »

Finnsiirto Oy

Alan johtavia maahantuonnin, myynnin, vuokrauksen ja jälkimarkkinan yrityksiä Suomessa. Laaja valikoimamme käsittää materiaalinkäsittelyn trukit ja varastokoneet, kurottajat, maastotrukit ja Avantit sekä muita työkoneita, tuotteita, palveluja sekä varaosia.
Lue lisää »

Simeri Oy

Henkilönostimien maahantuonti, myynti, huolto ja varaosat. Kattavaa ammattiosaamista kaikille nostinmerkeille yli 70 huoltomekaanikon voimin kymmenellä eri paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.
Lue lisää »

Espoon Teollisuuspalvelu Oy

Laaja valikoima tuotteita ja valmistusta teollisuuteen mm. hydrauliikkaletkut, pneumatiikan komponentit, sähkötarvikkeet, työkalut, voiteluaineet ja rasvat.
Lue lisää »

Etp kuva

03 / 2020 Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n.

Nopeasti kasvava trukkipalveluyhtiö Finnsiirto Oy on ostanut Simeri Oy: sekä Suomen Telakone Oy: muodostaen siten markkinoille uuden, valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on liiketoimintaa myös Baltiassa. Kaupan yhteydessä Simerin omistuksessa oleva Espoon Teollisuuspalvelu on myös siirtynyt Finnsiirron omistukseen. Simeri Oy ja Suomen Telakone Oy jatkavat toimintaa yrityskokonaisuuden itsenäisinä tytäryhtiöinä. Muodostetun konsernin kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on lähes 60 MEUR. Yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.

Tiedote
Press Release