Finnsiirto Group - konekaupan palveleva kumppani

Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo sekä alansa edelläkävijä joustavien ja asiakaskeskeisten ratkaisujen tarjoamisessa yritysten eri kalustotarpeisiin. Kaikilla konsernimme yrityksillä on yli 30 vuoden luotettavan konetalon perinteet ja edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. Hyundai-kaivinkoneet ja -trukit, Avant-kuormaajat sekä Snorkel-henkilönostimet. Lisäksi meillä on kattava huoltoverkosto ja varaosamyynti sekä laaja trukkien vuokrauspalvelu. Ensiluokkaiset tuotteet ja palvelukonsepti ovat tehneet konsernimme yrityksistä johtavia toimijoita alallaan. Palveluksessamme työskentelee n. 120 huippuammattilaista ja konsernimme vuoden 2021 liikevaihto oli 53M€.

 

Finnsiirto Oy

Sisä- ja ulkologistiikan materiaalinkäsittelykoneiden maahantuonti, myynti, huolto, varaosat ja vuokraus. Valikoimaan kuuluvat erilaiset trukit ja varastokoneet, kurottajat, maastotrukit ja Avantit.
Lue lisää »

Suomen Telakone Oy

Maansiirtokonealan tela- ja pyöräkoneiden maahantuonti, myynti, huolto ja varaosat.
Lue lisää »

Simeri Oy

Teollisuuden kunnossapito, henkilönostimien maahantuonti, myynti, huolto ja varaosat. Yli 70 henkilöä kymmenellä eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.
Lue lisää »

Espoon Teollisuuspalvelu Oy

Laaja valikoima tuotteita ja valmistusta teollisuuteen mm. hydrauliikkaletkut, pneumatiikan komponentit, sähkötarvikkeet, työkalut, voiteluaineet ja rasvat.
Lue lisää »

03 / 2020 Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n.

Nopeasti kasvava trukkipalveluyhtiö Finnsiirto Oy on ostanut Simeri Oy: sekä Suomen Telakone Oy: muodostaen siten markkinoille uuden, valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on liiketoimintaa myös Baltiassa. Kaupan yhteydessä Simerin omistuksessa oleva Espoon Teollisuuspalvelu on myös siirtynyt Finnsiirron omistukseen. Simeri Oy ja Suomen Telakone Oy jatkavat toimintaa yrityskokonaisuuden itsenäisinä tytäryhtiöinä. Muodostetun konsernin kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on lähes 60 MEUR. Yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.

Tiedote
Press Release