Referenssit

Tutustu asiakastarinoihimme ja tyytyväisiin asiakkuuksimme, joita vuosien saatossa olemme palvelleet energisellä ja ammattitaitoisella palvelulla sekä Hyundai, Ausa ja Avantin tunnetuilla tuotteilla. Voit kysyä meiltä lisää referenssiasiakkaidemme Hyundai trukkien valikoimasta tai miten ratkaisimme heille kustannustehokkaat materiaalinkäsittelyn tuotteet ja palvelut.

Lisätietoja referenssikohteistamme saat ottamalla yhteyttä 0207 351 601 tai sähköpostitse myynti@finnsiirto.fi

Ahola Transport

Ahola Transportin Naantalin hubissa tapahtui lastaavan kaluston vaihto-operaatio, kun 10 kappaletta viisi vuotta vanhaa Hyundain dieseltrukkia korvattiin uuden mallisarjan koneilla, mallimerkinnältään 70D-9V. Neljä niistä jäi Naantaliin, loput matkasivat Ruotsin ja Viron vastaaviin hubeihin.

Lue lisää.


Rantala-yhtiöt

Hyundai 160D-9L, dieseltrukki painopiste-etäisyydellä 1200mm vaativissa nosto- ja kuljetuspalveluissa Rantala-yhtiöillä.

Lue lisää.


Keitele Group

Kotimainen puualan moniosaaja Keitele Forest Oy on valinnut trukkitoimittajakseen Finnsiirto Oy:n ja uudet Hyundai trukit.

Lue lisää.


JPV-Engineering

Auralainen teräsrakennetöiden monipuolinen asennuskonepaja luottaa trukkikalustossaan Finnsiirron toimittamiin Hyundai-vastapainotrukkeihin.

 

 

logo vak Outokumpu logo
bws yamahacenterlogo logo
k-rauta Häggblom verkakone
Huiskulalogo tpelogo
Sarokas Hub Virte
Lepola Lehtosen konepaja