Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo sekä alansa edelläkävijä joustavien ja asiakaskeskeisten ratkaisujen tarjoamisessa yritysten eri kalustotarpeisiin. Kaikilla konsernimme yrityksillä on yli 30 vuoden luotettavan konetalon perinteet. Edustamiimme konemerkkeihin kuuluvat maailmalla tunnettuja brändejä maansiirtokone-, materiaalinkäsittely- ja henkilönostin alalta. Lisäksi meillä on kattava huoltoverkosto ja varaosamyynti sekä laaja trukkien vuokrauspalvelu. Palveluksessamme työskentelee n. 115 huippuammattilaista ja konsernimme vuoden 2022 liikevaihto oli 48M€. Lue lisää Finnsiirto Groupista ja yrityksistämme: Finnsiirto Group

Etsimme konsernissamme tällä hetkellä työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ | PIRKANMAA

Tehtävässä pääset vahvistamaan Pirkanmaan alueellista konemyyntiämme ja kehittämään Hyundai-trukkien sekä edustamiemme konemerkkien tunnettuutta. Tehtävä koostuu uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä. Osaat tarjota asiakkaille sopivaa ratkaisua Hyundain laajasta tuotevalikoimasta, ja myyntisi tukena voit hyödyntää myös konsernimme muita merkkiedustuksia.
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta b2b-myynnistä sekä kykyä luoda tavoitteellista myyntimenestystä ja taitoa toimia myyntineuvotteluissa sekä kasvotusten että etänä. Hallitset sujuvasti sähköiset työkalut, joilla laaditaan kaupankäynnin dokumentteja sekä pidetään yhteyksiä asiakkaisiin, sidosryhmiin ja kollegoihin. Olet aktiivisesti tekemisissä konsernin johdon kanssa ja raportoit myös johdolle.

Lisäksi odotamme sinulta:

• itseohjautuvaa ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
• hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
• motivoitunutta asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi
• valmiutta liikkumiseen asiakaskohteissa sekä aktiivista verkostoitumista
• erinomaista kirjallista suomen kielitaitoa sekä sujuvaa englannin kielitaitoa
• teknisen konealan tuntemus on etu, mutta tärkeintä on halu oppia uutta

 

Haemme Finnsiirto Oy Pirkanmaalle aluemyyntipäällikköä.

Tarjoamme työstään nauttivalle ja innostuneelle konemyyjälle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan inhimillisten arvojen parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta. Vakituisen työsuhteen etuihimme kuuluvat myös kattava työterveyshuolto vapaa-ajan vakuutuksella sekä liikuntasetelit. Pääset työskentelemään alan johtavalle toimijalle hyvämaineisten brändien pariin. Tehtäväkenttää voidaan myös rakentaa omien vahvuuksiesi ympärille. Tiimissämme on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki sekä tuemme toinen toistemme onnistumista. Työpaikka sijaitsee Finnsiirron uusissa toimitiloissamme Lempäälässä kätevästi E12 -valtatien varrella.

Lähetäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n osoitteeseen: petri.nordlund@talenthunters.fi Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Petri Nordlund 040 551 7776. Haethan tehtävään 21.2. mennessä.

 

Huoltomekaanikkoja

Huoltomekaanikko, Lieto (2 hlö)

Arvostatko monipuolisen talon kehittymismahdollisuuksia, hyvää tekemisen meininkiä ja reilua työyhteisöä? Oletko lisäksi omatoiminen ja aktiivinen ammattilainen, jolla on työtaustaa raskaskone- ja työkonehuolloista sekä tulet hyvin toimeen asiakastilanteissa?

Meillä on nyt tarve kahdelle huoltomekaanikolle Varsinais-Suomen alueella tapahtuviin trukkien ja muiden työkoneiden kenttätöihin sekä Liedon huoltohallissamme varustelu- ja huoltokorjaustöihin.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi tai ota yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään 10. heinäkuuta mennessä.

Tarjoamme:

  • Haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä
  • Vahvan tuen ja koulutusmahdollisuuksia
  • Työkalut työsi toteuttamiseen
  • Innostavan ja hyvän työyhteisön
  • Työtä ja vapaa-aikaa tukevia henkilöstöetuja

Toivomme:

  • Hyvää asiakaspalvelutaitoa
  • Kokemusta työkoneiden huolto- ja korjaustehtävistä
  • Vastuullista asioiden hoitamista ja organisointikykyä
  • Oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Englanninkielen hallinta ja atk-ohjelmistojen taidot ovat eduksi

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Miikka Nahkiaisoja puh. 040-0909555 tai miikka.nahkiaisoja@finnsiirto.fi

 

Raskaskalusto / työkonemekaanikko Helsinki

Haemme nyt Helsinkiin aktiivista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä raskaskalusto / työkonemekaanikkoa. Työtehtävänäsi on huolehtia asiakkaamme laajan kalustokokonaisuuden päivittäisestä ylläpidosta ja korjauksista.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä.

Katso yhteystietomme

Yhteystiedot