Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo sekä alansa edelläkävijä joustavien ja asiakaskeskeisten ratkaisujen tarjoamisessa yritysten eri kalustotarpeisiin. Kaikilla konsernimme yrityksillä on yli 30 vuoden luotettavan konetalon perinteet ja edustamiimme merkkeihin kuuluvat mm. Hyundai-kaivinkoneet ja -trukit, Avant-kuormaajat sekä Snorkel-henkilönostimet. Lisäksi meillä on kattava huoltoverkosto ja varaosamyynti sekä laaja trukkien vuokrauspalvelu. Palveluksessamme työskentelee n. 120 huippuammattilaista ja konsernimme vuoden 2021 liikevaihto oli 53M€. Lue lisää Finnsiirto Groupista ja yrityksistämme: FinnsiirtoGroup

Etsimme konsernissamme tällä hetkellä työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Varaosamyyjä

Etsimme nyt Varaosamyyjää Finnsiirto Groupiin vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Turun seudun kasvaneeseen markkinaan aktiivista varaosamyyjää, jolla on kokemusta työkoneiden teknisen kaupan varaosa- ja tarvikemyynnistä. Voit olla myös soveltuvin osin kone- tai raskaankaluston ammattilainen, jota myyntityö kiinnostaa. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä konekaupan jälkimarkkinoinnin ammattilaisena, joka hallitsee tiimityöskentelyn ja asiakastyön lisäksi monipuolisesti eri varastonhallinta- ja logistiikkajärjestelmiä sekä korjaamoympäristön toimintoja.

Työtehtävänäsi on toimia Suomen Telakone Oy:n ja Finnsiirto Oy:n yhteisenä varaosamyyjänä osana kuuden hengen tiimiä. Arvostamme ahkeraa ja energistä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, omien sidosryhmien ja huippubrändeistä koostuvien koneiden sekä laitteiden parissa. Toimipaikkanasi on Finnsiirto Oy:n uudet toimitilat Liedon Avantissa kätevästi Ohikulkutien varrella.

Odotamme sinulta:

  • asiakaspalveluhenkistä tuloshakuista asennetta
  • hyvää teknistä tuntemusta työkoneista
  • kokemusta sähköisten varaosakirjojen tulkinnasta
  • erinomaista kirjallista suomen kielitaitoa sekä sujuvaa englannin kielitaitoa
  • ymmärrystä palveluliiketoiminnan merkityksestä yritykselle sekä jälkimarkkinoinnin tärkeydestä asiakkaalle
  • asiakaslähtöinen myyntihenkinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissa ovat toimintasi lähtökohta

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen kokopäiväisessä työssä vakaassa ja kasvavassa konekaupan konsernissa, jossa pääset myös osana tiimiä kehittämään Finnsiirto-konsernin varaosamyynnin osa-alueita. Tiimissämme on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki sekä tuemme toinen toistemme onnistumista.

Lähetäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@finnsiirto.fi 28.2. mennessä otsikolla ”Varaosamyyjä Lieto”. Ethän kuitenkaan aikaile, sillä aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Miikka Nahkiaisoja miikka.nahkiaisoja@finnsiirto.fi puh. 0400-909555.

Huoltomekaanikkoja

Raskaskalusto / työkonemekaanikko Helsinki

Haemme nyt Helsinkiin aktiivista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä raskaskalusto / työkonemekaanikkoa. Työtehtävänäsi on huolehtia asiakkaamme laajan kalustokokonaisuuden päivittäisestä ylläpidosta ja korjauksista.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä.

Huoltomekaanikkoja kenttähuollon ja korjaamon tehtäviin,
Varsinais-Suomi

Oletko omatoiminen ja aktiivinen ammattilainen, jolla on osaavaa työtaustaa raskaskone- ja työkonehuolloista sekä tulet hyvin toimeen asiakastilanteissa?
Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä , haemme jatkuvasti lisää huoltomekaanikkoja.
Tervetuloa työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavaan trukkiyritykseen ja täysin uusiin toimitiloihin!

Toivomme:
Laajaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä
Hyvää asiakaspalvelutaitoa
Vastuullista asioiden hoitamista ja organisointikykyä
Oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
Englanninkielen hallinta ja atk-ohjelmistojen taidot ovat plussaa

Tarjoamme:
Haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä
Vahvan tuen ja koulutusmahdollisuuksia
Työkalut työsi toteuttamiseen
Innostavan ja hyvän työyhteisön

Lisätiedot ja hakemukset:
Miikka Nahkiaisoja puh. 040-0909555 tai miikka.nahkiaisoja@finnsiirto.fi

Katso yhteystietomme

Yhteystiedot