Reilusti voimaa sekä ajoon että työlaitteelle

Avant 600-sarja on todellinen jokapaikan monitoimikone. Siinä on yhdistetty koneen kokoon nähden suuri nostoteho, työntövoima, ajonopeus ja työhydrauliikan tuotto erittäin kompaktiin pakettiin. Tämän ansiosta 600-sarja on jo vuosia ollut erittäin suosittu niin viherrakentamisessa, viheralueiden hoidossa, rakennustyömailla, maataloudessa, hevostalleilla kuin monissa muissakin töissä. Reilun tonnin nostokyky riittää mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja tehokas työlaitehydrauliikka mahdollistaa useimpien Avant-työlaitteiden käytön. Myös helppo kuljetettavuus on 600-sarjan valtti: kompaktien ulkomittojen ja painon ansiosta sekä kuormaaja että työlaite voidaan kuljettaa peräkärryssä ja myös sisällä isommassa pakettiautossa.

Teleskooppipuomi on myös 600-sarjassa vakiovaruste ja antaa tämän kokoluokan koneelle erinomaisen nostokorkeuden ja ulottuvuuden. Kuorman- ja työlaitteiden käsittely on erittäin nopeaa ja ergonomista.

Näkyvyys työlaitteelle ja työalueelle on myös erinomainen, ja Avantille tunnusomainen matala painopiste ja sen myötä loistava stabiliteetti ovat myös käyttäjien suuresti arvostamia ominaisuuksia. Avantin hydraulinen neliveto antaa parhaan mahdollisen vetopidon kaikissa tilanteissa.

Hyvän vakiovarustelun lisäksi 600-sarjaan on saatavana Avantin laaja lisävarustevalikoima, myös kaikki ohjaamovaihtoehdot. Yli 200:sta Avant-työlaitteesta löytyy sopiva yhdistelmä työhön kuin työhön.

Tekniset tiedot

  • Nostokyky 1100 kg
  • Nostokorkeus 2,8 m
  • Moottoriteho 26 hv
  • Ajonopeus 14-20 km/h
  • Helppo kuljettaa trailerilla
  • Sopii myös ahtaammille työmaille, joissa on rajoitetut ja kapeat kulkuväylät
  • Avantin kehittämä Optidrive™-ajopiiri parantaa ajovoimansiirron hyötysuhdetta ja vapauttaa tehoa myös työlaitehydrauliikalle

Avant konemyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi

Avant 600 12

Turvallinen

Kaikki Avantit ovat runko-ohjattuja, ja koska kuljettaja istuu koneen eturungossa on näkyvyys niin työlaitteelle kuin työskentelyalueelle esteetön. Siten myös koneen painonjakauma on tasainen ja alhainen painopiste takaa ajossa erinomaisen vakauden. Kaikkien Avantin kuormaajien runko-ohjaus on toteutettu niin, ettei etu- ja takarungon yhdistävä keskinivel jousta sivusuunnassa, jolloin koneen kaatumisvaara vähenee oleellisesti, koska ylimääräisiä heilahduksia ei tapahdu ja koneen koko paino pitää konetta pystyssä.  Avantin kehittynyt hydraulinen nelivetotekniikka varmistaa parhaan pidon myös epätasaisilla ja liukkailla alustoilla ja takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Kaikissa Avantin kuormaajissa on vakiovarusteena ROPS/FOPS-hyväksytty avo-ohjaamo (ROPS-turvaakari, jossa FOPS-turvakatto). Lisävarusteena on saatavana neljä erilaista ohjaamovaihtoehtoa sarjakohtaisesti (L, LX, DLX, GT), jotka myös noudattavat ROPS/FOPS- standardeja.

Teleskooppipuomi

Vaikka Avantin kuormaajat ovat ulkomitoiltaan mahdollisimman kompakteja, teleskooppisen nostopuomin ansiosta niiden ulottuvuus sekä nostokorkeus ovat huippuluokkaa.

Avantin kurottajatyyppinen, portaattomasti säädettävä teleskooppipuomi mahdollistaa kuormaajan kompaktin koon ja erinomaisen näkyvyyden työlaitteelle.

Kun teleskooppipuomi on sisään vedettynä, on nostokyky maksimaalinen kuorman painopisteen ollessa mahdollisimman lähellä etupyöriä. Puomin ollessa täysin ulkona ulotut vaivatta korkeammallakin oleviin kohteisiin.

Teleskooppipuomin avulla lastaat myös peräkärryn tarvittaessa vain yhdeltä puolelta takareunaan asti.

Avant 600 7
Avant 600 8

Monipuolinen

Avantin kuormaajat sekä työlaitteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, joka tarkoittaa koneelle monipuolista ja jatkuvaa käyttöä sesongista riippumatta. Peruskoneen laaja lisävarustevalikoima, esim. erilaiset ohjaamovaihtoehdot yhdessä kuormaajan teknisten ominaisuuksien kanssa tekevät Avantista oivan työjuhdan kesän kuumimmista keleistä talven pakkasiin.

Avantin työlaitteiden pikakiinnitys ja sarjapikaliitin hydrauliikkaletkuille takaavat helpon ja nopean työlaitteiden kytkennän ja vaihdon. Sarjapikaliittimen avulla työlaitteen letkut kytketään yhdellä kädenliikkeellä, aina oikein päin ja myös moottorin ollessa käynnissä, työlaitteen paineen alaisena – eikä pakkanen vaikeuta sarjapikaliittimen käyttöä.

Avant

Kaikissa Avantin kuormaajissa on hydrostaattinen voimansiirto. Polttomoottori – e-sarjassa sähkömoottori – pyörittää hydraulipumppua, joka syöttää korkeapaineista hydrauliöljyä järjestelmään. Jokaisessa pyörässä on hydraulinen ajomoottori, josta on veto suoraan renkaaseen. Ajopiiri on varustettu venttiileillä, joilla kontrolloidaan renkaiden pyörimistä. Jotta eri kaartosäteellä ja -nopeudella pyörivät sisä- ja ulkokaarteen puolen renkaat eivät jättäisi jälkiä käännyttäessä pehmeillä ja herkillä pinnoilla, järjestelmä sallii kaikkien neljän pyörän pyörivän vapaasti. Tämä myös vähentää renkaan kulumista käännyttäessä jatkuvasti karheilla yms. kuluttavilla pinnoilla.

Nelivedon lukkoventtiilien avulla voidaan sitten tarvittaessa parantaa pitoa liukkailla ja epätasaisilla alustoilla, kun kummankin puolen pyörät saadaan pyörimään samalla nopeudella pakko-ohjaamalla öljyä ajomoottoreihin. Näin saavutetaan hydrostaattisessa 4×4- järjestelmässä paras mahdollinen vetopito.