KOTIMAISET TYÖLAITTEET

LM Tools-työlaitteet

LM Tools-työlaitevalikoima ovat suunniteltu ja valmistettu ammattilaiskäyttöä varten – työlaitteilla saavutat vaivattomasti siistin työjäljen sekä tehokkaan työtuloksen.

Voit valita työlaitteen käytössäsi olevan työlaitekiinnityksen mukaan. Valitsemalla yhteensopivan työlaitteen varmistut, että laite toimii sekä hydraulisesti että mekaanisesti optimoidulla tavalla työkoneesi kanssa. LM Tools-työlaitteet ovat saatavilla useilla eri työlaitekiinnityksillä. Voit myös valita uuden LM Trac-monitoimikoneesi työlaitekiinnityksen jo olemassa olevien työlaitteidesi mukaan. Monipuolisuudella huolehdimme siitä, että voit käyttää myös muiden valmistajien työlaitteita LM Trac-koneissa.

Talvikunnossapito

Työlaitevalikoimastamme löydät perinteiset laitteet monipuoliseen talvikunnossapitoon. Voit varustella kiinteistönhuoltokoneesi esimerkiksi etukiinnitteisellä hydraulisella nivelauralla tai työkäytäväleveyden mukaan levittyvällä zoom-auralla ja takakiinnityksen vaihtoehtoisesti lautassirottimella tai verkkotasauslevyllä. Yhteensopivien työlaitteiden valikoima on lähes rajaton.

Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua mielellään lisää parhaan laitekokonaisuuden löytämiseksi.

LM Trac -yhteensopivien työlaitteiden valikoima on lähes rajaton.
LM Trac työlaite hamsteri, on tehokas keräävä vesisäiliöllä varustettu harjalaite kunnossapitoon.

LM Trac-monitoimikoneet

Jokaiselle LM Tools – tai yhteensopivalle työlaitteelle löytyy myös LM Trac-monitoimikone. Tutustu lisää LM Trac-työkoneiden valikoimaan ja tule mukaan tyytyväisten omistajien joukkoon.

LM Trac-konemyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi