Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Combilift

Kapeakäytävä­trukki Combilift Aisle Master (1500-3000 kg)

Maailmanlaajuisesti tunnetun, irlantilaisen Combiliftin Aisle Master -kapeakäytävätrukki on suunniteltu erityisesti ahtaiden varasto- ja hallitilojen tehokkaaksi työkoneeksi. Tämän huippulaadukkaan ja käyttäjäystävällisen koneen avulla varaston pinta-alasta saadaan kaikki tuotto irti: kuormalavahyllyt voidaan sijoitella vain 1,6 m etäisyydelle toisistaan, ja samalla varaston kapasiteettia voidaan kasvattaa jopa 50 prosenttia perinteisen vastapainotrukkityöskentelyn edellyttämään varastomalliin verrattuna. Combilift Aisle Master -kapeakäytävätrukki suoriutuu luotettavasti ja turvallisesti lukuisista varastologistiikan työtehtävistä sisätiloissa ja ulkona. Kuormien purku ja lastaus, lavojen siirto, hyllytys ja keräily ovat kaikki tämän monipuolisen työkoneen ominta erityisalaa! 

Yksilöllisten tarpeittesi mukaan varusteltava kapeakäytävä­trukki

Combilift Aisle Master -kapeakäytävätrukin suurin nostokapasiteetti on 3000 kg ja sen nostokorkeus on jopa 15 m kone- ja mastotyypistä riippuen. Kone on suunniteltu erityisesti työn sujuvuutta painottaen: hyttiin on kulku trukin molemmilta puolilta ja akun vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Aisle Masterin sähkötekniikka pohjautuu luotettavaan ja tehokkaaseen AC-vaihtovirtaan ja sen ohjaus on hydraulinen. Hyvä kiihtyvyys ja moottorin napakka vääntö mahdollistavat trukin käytön laajasti ja tuloksellisesti koko varaston alueella.

Combilift Aisle Master -kapeakäytävätrukki on verrattoman monipuolinen kone myös varustelumahdollisuuksiltaan. Saatavissa ovat muun muassa lämmitettävä ohjaamo pakkasvarastokäyttöön, kuormavaaka, haarukkakamera, kalustonhallintajärjestelmä ja koko joukko muita työtä tehostavia ominaisuuksia ja varusteita. 

Aisle Master on saatavilla myös nestekaasukäyttöisenä sekä seisottavana konemallina, joka sopii erinomaisesti nopeatempoiseen keräilyvarastoon.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös varastokoneiden vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500-3000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: Jopa 15 m

Akku

Akku: 48 V / 620–930 Ah

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.