Finnsiirron mekaanikko huoltotöissään
Etusivu – Miksi valita Finnsiirto?

Finnsiirto Oy

Konekaupan palveleva kumppani

Finnsiirto Oy on materiaalikäsittelykoneiden ja sisälogistiikkaratkaisujen luotettava toimittaja, alallaan yksi Suomen johtavista asiantuntijayrityksistä. Toimitamme kustannustehokkaat koneratkaisut mihin tahansa materiaalinkäsittelyyn, käytetyt ja uudet koneet pumppukärryistä suuriin vastapainotrukkeihin asti. 

Juuremme ulottuvat vuoteen 1988, jolloin aloitimme toimintamme trukkien huollon parissa. Arvostettu osaamisemme ja palvelumme sai uusia ulottuvuuksia heti muutamaa vuotta myöhemmin, kun ryhdyimme vuokraamaan ja myymään käytettyjä koneita asiakkaittemme moninaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä vaihdokkivalikoimamme pitää sisällään kaikenlaisia työkoneita, joita tehokkaassa logistiikassa ja materiaalinkäsittelyssä tarvitaan. 

Edustamme ympäri maailman tunnettuja konebrändejä

Uusia, erityisesti suorituskyvystään, käyttömukavuudestaan ja turvallisuudestaan kiiteltyjä, materiaalinkäsittelykoneita olemme tuoneet maahan ja myyneet vuodesta 2001 lähtien. Tarkoin valittujen tuotemerkkiemme joukkoon lukeutuu yksinomaan niitä valmistajia, joiden trukkien, kurottajien ja muiden koneiden tiedämme lunastavan lupauksensa – niin siisteissä sisätiloissa kuin teollisuuden haastavissa käyttökohteissakin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa ympäri maailman tunnetut Hyundai, Ausa, Combilift sekä Suomen koneylpeys ympäristönhoitoalalle, Raumalla kotipaikkaansa pitävän Oy Lai-Mu Ab:n LM Trac.

Suuret ja pienet konetarpeet – suunnittelemme kustannustehokkaan kaluston kanssasi

Kaikkea tekemistämme on aina ohjannut yksi päämäärä: pitää yrityksesi varaston, tuotannon tai työmaan logistiikkaprosessit tehokkaina ja turvallisina, konevoimat täsmälleen oikeanlaisina ja oikeissa mitoissa, eli pysyvästi sinun tarpeitasi palvelevina. 

Me autamme sinua valitsemaan koneen tai useamman lisävarusteineen, tuemme kaluston parasta mahdollista suorituskykyä ja optimoimme kanssasi sen kustannustehokkuutta jatkuvasti. Saamme asiantuntemuksellamme konekannasta kaiken irti, jotta sinun bisneksesi voi kukoistaa, toimialaasi tai yrityksesi kokoon katsomatta. 

Kuuntelemme ja kuulemme asiakkaittemme tarpeita ja toiveita tavalla, joka huomioi yhtälailla yrityksen päättäjät ja työkoneen käyttäjät. Pidämme palveluamme aidosti onnistuneena vasta, kun kiitosta kuuluu molemmista suunnista. Hyvä yhteydenpito arjessa sekä nopea reagointi tilanteessa kuin tilanteessa ovat asioita, joista meidät tunnetaan.   

Ripeäliikkeinen huoltopalvelu ja laadukkaat varaosat kaikkiin konemerkkeihin

Tiedämme hyvin, mikä on toimivan ja luotettavan konekaluston merkitys varaston materiaalivirtojen tehokkuudelle, tehtaan tuottavuudelle ja minkä tahansa muun suuren volyymin tai raskaan materiaalin käsittelyn sujuvuudelle. Toimintamme alku ja juuri, trukkien ja varastokoneiden huolto, on yhä edelleen arkemme kulmakivi. Huollamme vuosittain yli 4000 trukkia ja muuta varastokonetta ympäri Suomen. 

Me emme anna huoltoa tai korjausta kaipaavan koneen maata laakereillaan, vaan laitamme ammattimekaanikon varaosineen matkaan tai koneen noudon vireille hetkeäkään viivyttelemättä – tavallisesti siltä samalta seisomalta, kun asiakkaamme ottaa meihin yhteyttä. Ja kohta kone on saatettu täyteen teräänsä ja tulosta syntyy jälleen, kuten hyvän yhteistyökumppanin kanssa kuuluukin!

Suorituskykyiset trukit ja muut koneet vuokralle nopeilla toimituksilla 

Palvelemme vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella myös tilapäisissä, lyhyissä tai pidempiaikaisissa, työkonetarpeissa: vuokratrukkien ja muiden koneiden varastomme on yksi Suomen laajimmista. Joukosta löytyy täsmälleen oikea koneapu niin sesonkihuippujen ja oman kaluston huoltoseisokkien selättämiseen kuin tapahtumalogistiikkaan. Vuokratrukkimme ovat erinomaisia valintoja myös tilanteissa, joissa halutaan joustoa toiminnan kiinteisiin kuluihin. Toimituksemme ovat aina nopeita ja koneet takuulla toimivia! Myös leasing ja muut koneen hankinnan rahoitusmallit onnistuvat kanssamme muitta mutkitta.

Mikä Finnsiirto Oy?

 • Perustettu vuonna 1988
 • Henkilöstöä n. 25
 • Liikevaihto n. 12 m€ 
 • Palvelemme ympäri Suomen, päätoimipisteet Liedossa Turun kupeessa sekä Lempäälässä Tampereen naapurissa
 • Valtuutettu Hyundai Material Handling -maahantuoja vuodesta 2006 ja Ausa-maahantuoja vuodesta 2012. LM Trac-merkkiä olemme edustaneet vuodesta 2022 lähtien. 
 • Osa Finnsiirto Group -konsernia, johon kuuluvat myös Suomen Telakone Oy, Simeri Oy, Simeri Oü ja ETP Espoon Teollisuuspalvelu Oy

Finnsiirron palveluihin lukeutuvat:

 • Kaikenlaisten varasto- ja logistiikka-alan työkoneiden myynti ja vuokraus
 • Ammattitaitoista apua yksittäisten koneiden ja laajempien kalustokokonaisuuksien hankintaan (myös yksilölliset varustelut ja tarvittavat lisälaitteet)
 • Käytettyjen koneiden osto ja myynti
 • Käytettyjen koneiden etsintä asiakkaan toimeksiannosta ja tämän tarpeiden mukaan
 • Rahoituspalvelut
 • Koneiden käytön optimointi (mm. kustannustehokkuus ja päästöjen hillintä)
 • Koneiden huolto, vikakorjaukset ja kuntotarkastukset 
 • Varaosien myynti ja toimitukset aina ripeästi ja luotettavasti
 • Koulutukset koneiden turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön