Trukkien ja työkoneiden lisälaitteet -ja varusteet
Etusivu – Lisälaitteet ja varusteet

Lisälaitteet ja varusteet

Lisälaitteet ja varusteet kaikille trukeille, varastokoneille, kurottajille ja muille työkoneille

Lisää työtehoa, turvallisuutta ja käyttömukavuutta! Varustele trukit, kurottajat ja muut materiaalinhallinnan työkoneet optimaalisesti eri käyttöolosuhteisiin, eri vuodenaikoihin – ja eri käyttäjille. Finnsiirron varuste- ja lisälaitevalikoimaan kuuluvat omien merkkiedustuksiemme lisäksi myös muiden materiaalinkäsittelykonemerkkien varusteita ja lisälaitteita. 

Meiltä saat monipuolisesti trukkiisi ja muihin työkoneisiin varusteita kuten käyttömukavuutta ja työterveyttä tukevat helpposäätöiset istuimet, erilaisiin käyttöympäristöihin ja -tarpeisiin sopivat renkaat, turvallisuutta välittömästi parantavat lumiketjut ja käyttötapoja lisäävät, testatusti sopivat trukkihaarukat. 

Toimitamme tilauksesi kaikkialle Suomeen nopeasti, luotettavia rahtipalveluja hyödyntäen tai omien kenttähuoltoyksiköittemme kautta. Lisälaitteita ja varusteita on saatavilla monipuolisesti kaikkiin trukki- ja työkonemerkkeihin. 

Korkeatasoisia ja ammattitaidolla valittuja trukin lisälaitteita käyttämällä

  • varmistat trukin ja muiden työkoneiden turvallisen käytön, niin kuljettajan kuin työympäristönkin näkökulmasta
  • lisäät ja täydennät trukin tai muun työkoneen käyttötapoja
  • pidennät työkoneidesi elinkaarta ja parannat niiden jälleenmyyntiarvoa
  • ylläpidät koneen toimintavarmuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta myös pidemmällä aikavälillä
  • säästät rahaa nopeuttamalla ja tehostamalla työskentelyä
  • lisäät työhyvinvointia parantamalla kuljettajan työergonomiaa ja vähentämällä työrasitusta.

Turussa ja Tampereella sijaitsevissa varastoissamme on saatavilla lukemattomia erilaisia lisälaitteita ja varusteita, valmiina toimitukseen. Tilaukset lähtevät matkaan yleensä jo heti samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Myös harvemmin kysyttyjen ja tarpeisiisi räätälöityjen laitteiden toimitukset ovat erittäin ripeitä.  

Kaipaatko lisätietoa varusteista tai siitä, mikä lisälaite palvelisi tarpeitasi parhaiten? Asiantuntijoidemme vuosikymmenten kokemus on käytössäsi. Ota yhteyttä – tavoitat meidät kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella. Me palvelemme sinua nopeasti. 

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.