Ausa-kurottaja käsittelee tiilikuormaa työmaalla
Ausa-kurottaja käsittelee tiilikuormaa työmaalla
Ausa – Kurottajat – Ausa

Kurottajat – Ausa

Tehokasta materiaalinkäsittelyä vaihteleviin käyttöympäristöihin

Kurottaja on työkone, joka loistaa tuloksellisuudellaan lukuisissa työtehtävissä muun muassa maataloudessa, puutarhoissa ja työmailla. Ausan valmistamat kurottajat on varustettu tehokkailla moottoreilla ja hyvin ulottuvilla puomeilla. Koneet itsessään ovat erittäin maltillisen kokoisia – jopa markkinoiden pienimpiä kurottajia. Näiden työkoneiden avulla voidaan nostaa, siirtää ja käsitellä paaleja, lavoja ja muita materiaaleja sujuvasti ja turvallisesti myös ahtaissa sisätiloissa, kuten halleissa, talleissa ja kasvihuoneissa.

Pitkän elinkaaren kurottaja on kannattava investointi 

Ausan kurottajat on valmistettu kovaan käyttöön. Kaikki niissä käytetyt komponentit on suunniteltu ja testattu tarjoamaan varman suorituskyvyn myös ympärivuotisessa käytössä. Kurottajissa on jatkuva nelivetoinen voimansiirto, isot traktorityyppiset renkaat ja reilu maavara, eli kone ei jää jumiin pehmeilläkään ajoalustoilla tai raskaammankaan kuorman kanssa. Ausa-kurottajat voidaan varustaa monin erilaisin työlaittein, esimerkiksi trukkihaarukoilla tai kauhalla, ja työlaitteen vaihto onnistuu nopeasti hydraulisen pikakiinnityksen avulla. 

Kattava kurottajamallisto pitää sisällään oikean koneen lukuisiin tarpeisiin: nostokyvyt alkavat 1350 kg:sta ja ulottuvat aina 2300 kg:aan asti. Ausa-kurottajien ajaminen ja niillä työskentely on miellyttävää ja turvallista myös kuljettajilleen. Ohjaimet ovat ergonomisia, istuimet jousitettuja ja näkyvyys hytistä ulos on avara ja avoin joka suuntaan. Lisäsujuvuutta työskentelyyn tuo mahdollisuus vaihtaa ohjausmallia käytön aikana ja työtehtävän vaatimusten mukaan: valittavissa ovat nelipyöräohjaus, kaksipyöräohjaus ja rapuohjaus

Helposti huollettavat, vähäpäästöiset ja voimakkaat moottorit

Ausan valmistamien dieselkurottajien moottorit ovat kaikki uusimpien Stage V -luokitusten mukaisia ja suorituskyvyltään erittäin tehokkaita. Kaikkien kurottajamallien ohjaamot ovat kippaavia, mikä tekee säännöllisestä huollosta ja ylläpidosta helppoa. Suodattimet ja muut kriittiset huoltokohteet ovat nopeasti saavutettavia. 

Koneiden hydrostaattinen voimansiirto, luistonestojärjestelmä ja ryömintätoiminto varmistavat kurottajien käsittelyn olevan sulavaliikkeistä ja turvallista jatkuvasti, myös erityistä tarkkuutta vaativissa kuormaus-, siirto- ja nostotilanteissa.  

Saatavilla on myös sähkökäyttöinen kurottaja Ausa T 164 E Hx4 Li-ion, joka tarjoaa tehokasta materiaalinhallintaa nollapäästöillä ja ilman melua.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien kurottajien valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan kurottajan.