Hyundai-lavansiirtovaunu töissä logistiikkakeskuksessa
Hyundai-lavansiirtovaunu töissä logistiikkakeskuksessa
Hyundai – Varastokoneet – Hyundai

Varastokoneet – Hyundai

Ketterät varastokoneet loistavat ahtaissakin ympäristöissä

Jotta varasto toimii tehokkaasti ja materiaalivirrat tuottavat tuloksia, pitää toiminnassa käytettyjen koneiden olla luotettavuudeltaan ja suorituskyvyltään huipputasoa. Juuri sitä ovat Hyundain kestävinä ja helppokäyttöisinä työkoneina tunnetut lavansiirtovaunut, pumppukärryt ja pinoamisvaunut. Ne ovat erinomaisen fiksuja valintoja muun muassa tilanteissa, joissa yrityksellä ei ole mahdollisuutta investoida täysveriseen vastapainotrukkiin tai toimitilojen ahtaus ei mahdollista kookkaampien koneiden käyttöä.

Kompaktin kokoiset sähköiset varastokoneet täynnä suorituskykyä

Hyundain monipuoliseen varastokoneiden valikoimaan kuuluu pumppukärryt sekä sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ja pinoamisvaunut, eli pinkkarit. Koneita on saatavissa perässäkäveltävinä malleina ja kuljettajan seisontaläpällä varustettuina

Lavansiirtovaunut ja pinkkarit on kaikki suunniteltu suoriutumaan erinomaisin tuloksin juuri niistä töistä, joihin ne on tarkoitettu. Kuormien ja lavojen nostot ja siirrot sekä hyllytys- ja keräilytyöt hoituvat reippaassa tahdissa ja turvallisesti joka päivä. Myös koneiden käyttömukavuus on vertaansa vailla!

Kaikki sähkökäyttöiset varastokonemallit on varustettu AC -vaihtovirtatekniikalla ja tehokkailla akuilla. Koneet on valmistettu Hyundaille tyypilliseen tapaan luotettavista ja erinomaista suorituskykyä tukevista komponenteista

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien varastokoneiden valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan varastokoneen.