Hyundai-trukki lähdössä vuokralle
Hyundai-trukki lähdössä vuokralle

Trukkivuokraus

Finnsiirrolta saat vuokratrukin nopeasti ja mutkattomasti!

Iso tai pieni trukki, lyhyt tai pidempiaikainen vuokra-aika? Me palvelemme vuosikymmenten kokemuksella ja ripein ottein kaikissa trukkitarpeissa. Finnsiirron vuokratrukkien ja varastokoneiden varasto on yksi Suomen suurimmista: joukkoon mahtuu dieseltrukkeja, kaasutrukkeja ja sähkötrukkeja laidasta laitaan, eli sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja koneita kaikissa painoluokissa ja erilaisin masto- ja haarukkamallein varustettuina. Myös lavansiirtovaunut ja täsmälleen tiettyihin käyttöympäristöihin soveltuvat työkoneet, kuten maastotrukit ja kapeakäytävätrukit, ovat valikoimassamme edustettuina. 

Huollettu ja toimivuudeltaan varmistettu trukki tilapäiseen tarpeeseen tai yksilöllisesti varusteltu moderni vastapainotrukki leasing-sopimuksella pidempiaikaiseen käyttöön – meidän kanssa onnistuvat molemmat. Käytetyt vuokrakoneet voimme toimittaa jopa heti seuraavaksi päiväksi! 

Trukin vuokraus on kannattava päätös monessa tilanteessa ja tarpeessa 

Suorituskyvyltään oikein mitoitettu ja käyttövarma vuokratrukki on hyvä valinta monessa tilanteessa. Sen avulla voidaan selättää sesonkiluonteiset kiirehuiput varastossa ja tuotannossa tai paikata trukin jättämä aukko yhtiön oman koneen huollon aikana. 

Trukin vuokraaminen tai sen hankkiminen leasing-sopimuksella on fiksua myös yrityksille, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua investoida omaan konekalustoon. Myös erilaiset tapahtumat, kuten isot festivaalit, löytävät vuokratrukista tehokkaan avun tilaisuuden rakentamiseen ja purkuun. 

Finnsiirron vuokratrukki on kannattava valinta muun muassa

 • pitkäaikaiseen vuokraukseen, jolloin koneiden huollot ja toimintavarmuus kuuluvat Finnsiirron vastuulle
 • sesonkihuippujen aikana tai tarpeiden muuten muuttuessa äkillisesti
 • yrityksen oman varastokonekaluston rikkoutuessa tai koneiden huoltoseisokin aikana
 • satunnaiseen tarpeeseen (esim. tapahtumalogistiikkaan)
 • kun halutaan joustoa toiminnan kiinteisiin kuluihin, eli ei haluta sitoa pääomaa kalustoon (esim. liiketoimintaa vasta aloittavat yritykset).

Osaavaa apua tarpeen määrittelyyn – vuokratrukista kaikki hyöty irti! 

Finnsiirto toimittaa vuosittain ympäri Suomen satamäärin vuokratrukkeja lyhyeen ja pidempiaikaiseen käyttöön. Asiantuntijuutemme erilaisissa logistiikkakokonaisuuksissa on alan parasta, minkä haluamme jatkuvasti näyttää ja todistaa myös jokaiselle asiakkaallemme.

Tulemme mielellämme paikan päälle kohteeseen kuuntelemaan tarpeesi ja kertomaan oman näkemyksemme mahdollisimman suorituskykyisestä, käyttäjäystävällisestä, turvallisesta ja ennen kaikkea tuloksellisesta ratkaisusta. 

Kun vuokraat trukkikalustoa Finnsiirrolta, toimitamme käyttövalmiin koneen nopeasti ja opastamme tarvittaessa henkilöstösi sen turvalliseen käyttöön. Huolehdimme myös trukin huollosta säännöllisin väliajoin valmistajan huolto-ohjeistuksen mukaan.

Vuokratrukki kilpailukykyisellä hinnalla  

Entä mitä palvelumme maksaa, eli miten trukin vuokrauksen hinta muodostuu? Trukin vuokrauksen hinta määrittyy muun muassa vuokratun kaluston tyypin ja määrän, vuokra-ajan pituuden sekä mahdollisen huoltosopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle parhaan tarjouksen trukin vuokrauksesta. Meiltä saa trukin lisäksi vuokralle myös tarvitsemasi erilaiset trukin lisälaitteet.

Yksinkertaistaen sanottuna lupaamme, että hintamme ovat aina kilpailukykyisiä ja yksi hinta voidaan ulottaa kattamaan aivan kaiken. Mutkikkaat sopimusehdot ja ikävät piilokulut eivät kuulu meidän tapaamme toimia. Me Finnsiirrolla haluamme palvella sinua tavalla, joka täyttää täsmälleen odotuksesi – ja jopa ylittää ne mennen tullen.

Finnsiirron vuokrauspalvelu pähkinänkuoressa:

 • Nopeat toimitukset
 • Käytetyt ja huolletut trukit lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen käyttöön
 • Uudet täsmälleen tarpeisiisi varustellut trukit leasing-sopimuksella (mahdollisuus lunastaa trukki omaksi tai vaihtaa se uuteen sopimuskauden päättyessä)
 • Osaavaa apua konetarpeen määrittelyyn erikokoisille yrityksille kaikilla toimialoilla
 • Erittäin kattava valikoima trukkeja erilaisissa painoluokissa ja erilaisin ominaisuuksin sekä varusteluin
 • Myös sähkötrukit ja erikoistrukit kuten maastotrukit ja kapeakäytävätrukit
 • Käytön opastus ja kattava käytönaikainen tuki
 • Huoltosopimukset tarpeiden mukaan
 • Joustavat maksutavat
NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

27 hakutulosta