Finnsiirron huoltoauto ja trukkimekaanikko töissä teollisuushallin pihalla
Etusivu – Huolto

Trukkien huolto

Huollot ja korjaukset kaikkiin trukkeihin – palvelemme ympäri Suomen

Trukkien huolto on palvelu, josta koko Finnsiirron menestystarina sai alkunsa vuonna 1988. Kokemuksemme trukkien ja muiden varastokoneiden huollon ja korjaamisen saralla on siis erittäin kattava. Osaamisemme myös kasvaa ja pysyy ajan tasalla jatkuvasti, sillä koulutamme huoltohenkilöstöämme säännöllisesti alamme uusimmilla tiedoilla ja taidoilla. Huollamme vuosittain noin 4000 trukkia. Niiden joukosta löytyy kaikenlaisia vastapainotrukkeja – painoluokkia, käyttövoimia, valmistajamerkkejä laidasta laitaan sekä myös erilaisia muita työkonemalleja.

Isot konekorjaamomme ja varaosavarastomme sijaitsevat kätevien kulkuyhteyksien äärellä Turun kupeessa Liedossa sekä Lempäälässä Tampereen naapurissa. Täysin varustellut huoltoautomme palvelevat eri toimialojen asiakkaita näiden omissa tiloissa ja työmailla ympäri Suomen. Huoltopalvelumme kalenterissa pidetään jatkuvasti vapaita aikoja, mikä varmistaa nopeat reagoinnit kriittisissä korjaustarpeissa. Ripeät lähdöt huoltoa kaipaavien koneiden kimppuun sekä erittäin joustava palvelu ovat asioita, joista meidät asiakkaittemme keskuudessa tunnetaan!

Trukkien määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja tarkastukset ripeästi ja rautaisella ammattitaidolla

Finnsiirron palveluvalikoimaan kuuluvat kaikenlaiset trukkien ja varastokoneiden huollot: trukkien määräaikaishuollot, vikojen korjaukset sekä koneiden kunnon tarkastukset. Palvelemme kaiken merkkisten ja tyyppisten koneiden omistajia, raskaamman ja kevyemmän kaluston käyttäjiä kaikilla toimialoilla. Määräaikaishuoltojen yhteydessä teemme aina huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset sekä osien vaihdot tarpeen mukaan. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja testattuja varaosia. 

Huoltomekaanikkomme ovat kaikki oman alansa ykköstekijöitä, niin teknisen osaamisen kuin käyttäjälähtöisen asiakaspalvelun saralla. Huoltotoimet voidaan ajoittaa joustavasti, esimerkiksi tuotantolinjastosi tai varastosi muun laitteiston kanssa samalle ajalle. Lisäksi pyrimme aina varmistamaan, että yksi ja sama mekaanikko huoltaa ja korjaa konettasi kerrasta toiseen, huolellisesti myös sen aiemmasta huoltohistoriasta varmistuen ja tulevia korjaustarpeita ennakoiden. 

Hyvä yhteydenpito on keskeinen osa palveluamme. Päämäärämme on, että koneen omistaja ja myös sen käyttäjät pysyvät jatkuvasti kärryillä, missä vaiheessa trukin huolto etenee ja milloin se valmistuu. Meiltä saat tarvittaessa myös sijaiskoneen huollon ajaksi, mikä minimoi trukin huoltoseisokin negatiiviset vaikutukset varastosi tai tuotantosi toimintaan. 

Palvelemme kaikissa huoltoasioissa: 

 • Määräaikaishuollot, vuosihuollot ja tarkastukset huolto-ohjelman mukaisesti
 • Rikkoontuneiden ja kuluneiden osien vaihdot (myös sähkötrukkien akkuhuollot)
 • Erilaiset korjaukset (letkurikot, haarukan vaihdot, renkaanvaihdot jne.) 
 • Dokumentoinnit, raportoinnit ja korjaustarpeiden arvioinnit 

Trukin tai varastokoneen säännöllisellä huollolla varmistetaan sen

mahdollisimman matalat käyttökustannukset ja pitkä elinkaari: 

Trukin säännöllinen huoltaminen pitää koneen koko elinkaaren aikaiset käyttökustannukset kurissa ja pidentää sen käyttöikää. Finnsiirron mekaanikoilla erittäin vahva pelisilmä huollon oikean laajuuden ja toimenpiteiden ennakoinnin saralla: jokaisella vaihdetulla osalla ja tehdyllä työllä on oma perusteltu merkityksensä. Lisäksi huoltotyöt ja vaihdetut osat kirjataan huolellisesti ylös ja raportoidaan koneen omistajalle.

hyvä jälleenmyynti- ja vaihtoarvo:

Finnsiirron huollon piirissä ollut trukki on ilo myydä eteenpäin tai vaihtaa uuteen koneeseen tarpeiden muuttuessa. Kun huollot on tehty oikeaoppisesti sekä laadukkaita osia käyttäen, ja kun konekohtaiset dokumentit ovat kunnossa, erottuu kone vahvasti edukseen jälleenmyynti- ja vaihtomarkkinoilla.

turvallisuus käyttäjälleen ja ympäristölleen:

Säännöllisin väliajoin tehty huolto on trukin kokonaisturvallisuuden keskeisimpiä tekijöitä. Ammattitaitoiset trukkimekaanikkomme osaavat tunnistaa koneessa olevat kulumat ja viat sekä minimoida niistä aiheutuvat henkilö- ja materiaalivahinkojen riskit

suorituskyky ja tehokkuus: 

Kun trukin huollosta huolehditaan säännöllisellä mallilla, se myös tuottaa tuloksia parhaalla mahdollisella tavalla, lyhyellä ja pitkällä aikajänteellä. Huolto varmistaa koneen suoriutuvan tehtävistään tuloksellisesti päivästä toiseen, ja sen käytön olevan myös kuljettajalle miellyttävää jatkuvasti.

Haluatko lisätietoa huoltopalvelustamme tai kenties varata ajan huoltoon?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.

Finnsiirron trukkihuolto kattaa kaiken mitä tarvitset:

 • Huollot ja korjaukset kaikkiin trukkimerkkeihin ja -tyyppeihin sekä muihin työkonemalleihin
 • Huollamme ja korjaamme kaikenmalliset varastokoneet, kuten lavansiirtovaunut, pinkkarit, vetotrukit, keräilykoneet ja työntömastotrukit
 • Käytämme aina laadukkaita ja yhteensopivia varaosia 
 • Vahva kokemus ja asiantuntijuus: huolto- ja korjaustoimintaa jo vuodesta 1989
 • Toimialueena koko Suomi: korjaamot Liedossa Turun kupeessa sekä Tampereella, useita nopeasti apuun saapuvia huoltoautoja  
 • Laadukas sijaiskone huollon ajaksi tarpeen mukaan 
 • Käyttämällä Finnsiirron palveluita tuet kotimaista työtä
 • Palvelumme ulottuu myös Baltian maihin – kysy lisää 

Huollamme, korjaamme ja tarkastamme kaikentyyppisiä trukkeja:

Vastapainotrukit – dieseltrukit – kaasutrukit – sähkötrukit – työntömastotrukit – maastotrukit – kapeakäytävätrukit – lavansiirtovaunut – pinoamisvaunut eli pinkkarit – ympäristönhoitokoneet – kiinteistöhoitokoneet – kurottajat – kylkitrukit – monitietrukit – avantit – pienkuormaajat – muut erikoistrukit ja varastokoneet

Saat meiltä vikakorjaukset, huollot ja tarkastukset kaiken merkkisiin trukkeihin:

HyundaiAusaCombiliftLM Trac – Avant – Toyota – Rocla – BT – Doosan – Linde – Hyster – Heli – Mitsubishi – Komatsu – Jungheinrich – kysy huoltoa myös muille trukki- ja työkonemerkeille!