Käytetyt trukit ja koneet
Käytetyt trukit ja koneet

Käytetyt trukit, varastokoneet ja työkoneet

Käytettyjä trukkeja ja koneita kaikenlaisiin tarpeisiin 

Finnsiirron käytettyjen trukkien ja erilaisten varasto- ja työkoneiden valikoima lukeutuu lajissaan Suomen suurimpiin. Konetyyppejä, painoluokkia, malleja, merkkejä ja erilaisin varusteluin viimeisteltyjä vastapainotrukkeja on saatavilla useissa hintaluokissa kaikenlaisiin käyttökohteisiin. Valikoimamme elää jatkuvasti ja otamme vastaan myös toimeksiantoja erilaisten trukkien ja koneiden etsimiseen ja löytämiseen. Asiantuntijoittemme laajat kontaktiverkostot tuottavat tässä asiassa tunnetusti tulosta!

Vaikka kaikille käytetyille koneillemme on jo kertynyt työtunteja mitassa tai toisessa, löytyy niistä poikkeuksetta suorituskykyä monenlaisiin töihin. Käytettyjen trukkien toimituksemme ovat aina nopeita ja koneiden toimintavarmuus on taattu: mekaanikkomme huoltavat, korjaavat, pesevät ja puunaavat vaihdokit parhaaseen mahdolliseen iskuun ja palvelevat joustavasti myös koneen käyttöönoton jälkeen.   

Käytetyn trukin hankinta on fiksu valinta muun muassa seuraavissa tilanteissa:

  • Trukin tai muun koneen suunniteltu käyttöaste on alhainen: se hankitaan satunnaiseen käyttöön tai esim. varareserviksi muun kaluston rinnalle
  • Kone tarvitaan käyttöön erittäin nopeasti esim. seuraavana päivänä
  • Kone halutaan hankkia edullisemmin kustannuksin eikä siihen ei haluta sitoa merkittävää pääomaa
  • Konehankinnassa halutaan korostaa kestävää kehitystä esim. yrityksen ympäristöstrategian mukaisesti

Me tunnemme tuotteemme – mastosta moottoriin ja varusteluihin asti

Emme koskaan myy sikaa säkissä. Perehdymme ostamiimme tai vaihdossa sisään tulleisiin käytettyihin trukkeihin ja varastokoneisiin erittäin huolellisesti, konemallikohtaisia ominaisuuksia ja erikseen räätälöitäviä varusteluja myöden. Kerromme kaikki tietomme myös koneen hankintaa harkitsevalle asiakkaallemme. 

Erityisen perusteellisesti tunnemme ne käytetyt trukit, kurottajat, pinkkarit ja pumppukärryt, joiden historia Suomessa on saanut alkunsa Finnsiirron toimesta, ja jotka ovat vuosien saatossa todennäköisesti olleet myös huollossa mekaanikkojemme käsissä. Näiden työkoneiden osalta osaamme kertoa kaikki arvokkaat tiedot myös koneyksilön käyttöhistoriasta ja -tavoista.

Finnsiirrolta saat käytetyn trukin nopeasti suoraan töihin – ilman riskejä! 

Kaiken vaihtokonekauppamme ytimessä on avoimuus, olemme aina sanojemme mittaisia ja kädenpuristus on pitävä sinetti lupauksillemme. Päämäärämme on poikkeuksetta se, että asiakkaamme tietää täsmälleen, mitä ostaa ja on mahdollisimman tyytyväinen konehankintaansa pitkälle tulevaisuuteen.

Käytetyn trukin tai muun työkone käy meillä ennen myyntiä läpi seuraavan prosessin: 

  • Kuntotarkistus kaikille koneen toimintaan, turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen vaikuttaville osille (mm. moottori, voimansiirto, akselisto, jarrut, ohjauslaitteet, ohjaamon turvakehä, masto ja haarukkalaite, lisävarusteet, vanteet ja renkaat, hydrauliikka, akku)
  • Vikojen korjaus ja kuluvien osien vaihto tarpeen mukaan (tai sopimuksen mukaan)
  • Pesu ulkoa ja sisältä
  • Maalaus tarvittaessa, myös ostajayrityksen omiin väreihin
  • Lisävarustelut tarpeiden mukaan, esim. haarukkalaite, lisävalaistus, työturvallisuusvalot, talvirenkaat tai ohjaamon lämmitin 

Asiantuntijamme auttavat käytetyn trukin valinnassa

Tervetuloa potkimaan renkaita ja koeajolle toimipisteisiimme Lietoon tai Lempäälään, Turun tai Tampereen kupeeseen. Tietyissä tilanteissa ja erikseen sovittaessa käytetty kone voidaan toimittaa ”tulikokeeseen” myös lopulliseen käyttökohteeseen, varastoon tai vaikka työmaalle ennen kaupan lopullista solmimista.  
 
Kokeneet myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan materiaalinkäsittelykoneen ja tekemään hankinnan, jonka kannattavuus kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Käytettyjä koneita voidaan myös varustella mekaanikkojemme toimesta uudelleen. Tarvittaessa kaupan kylkeen voidaan solmia huoltosopimus, jotta suorituskyky vastaa täsmälleen tarpeitasi ja se myös pysyy parhaalla mahdollisella tasolla jatkuvasti. 

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Nostokyky (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

236 hakutulosta