Ausa-kurottaja etenee vauhdikkaasti järvimaisemassa
Ausa-kurottaja etenee vauhdikkaasti järvimaisemassa

Ausa on maastotrukkien ja kurottajien mestari

Espanjalainen Ausa on kehittänyt ja valmistanut erilaisia materiaalilogistiikan työkoneita jo vuodesta 1956 lähtien. Euroopassa markkinajohtajan paikkaa omalla alallaan pitävä yritys on tullut Suomessa tunnetuksi erityisesti ketteristä ja suorituskykyisistä maastotrukeistaan ja kurottajistaan.

Nelivetoiset, isoilla traktorityyppisillä renkailla varustetut ja reilun maavaran omaavat koneet loistavat tehokkuudellaan ja käyttömukavuudellaan erityisesti haastavammissa ajo- ja työskentely-ympäristöissä. Ausan koneiden maltilliset leveydet ja korkeudet ovat vahvaa valttia erityisesti ahtaissa kohteissa, muun muassa maatalous-, puutarha- ja tapahtuma-alalla sekä erilaisilla työmailla ja logistiikan eri käyttökohteissa.

Ausan laadukkailla maastotrukeilla ja kurottajilla tehdään tulosta ympäri vuoden

Ausan valmistamia moderneja työkoneita käytetään maailmanlaajuisesti 5 mantereella ja yli 90 eri maassa. Koneiden ominaisuudet on siis kehitetty ja testattu optimaalisiksi monenlaisiin olosuhteisiin ja töihin – kurottajat ja maastotrukit loistavat ympärivuotisessa työskentelyssä myös Suomessa. Nelivetoiset koneet etenevät varmasti lähes maastossa kuin maastossa ja ne kykenevät käsittelemään kuormia myös jyrkissä rinteissä sekä pehmeillä ja epätasaisilla ajoalustoilla. Koneiden huolto on helppoa ja nopeaa, eli tulosta syntyy jatkuvasti. Aivan kuten huippulaadukkaalla työkoneella kuuluukin!   

Monipuolinen valikoima ketteriä työkoneita haastaviin olosuhteisiin

Ausa valmistaa vuositasolla yli 10 000 konetta erilaisiin käyttötarpeisiin ja -kohteisiin. Yhtiö haluaa olla alallaan pysyvä edelläkävijä ja siksi se panostaa tuntuvasti koneiden suorituskykyä, käytön kustannustehokkuutta ja ajomukavuutta tukeviin innovaatioihin. Koneiden komponentit suunnitellaan suurelta osin itse ja valmiit koneet testataan yksityiskohtaisesti alan parhaiden asiantuntijoiden toimesta. Tehtaan linjastolta tulee ulos täydellisesti tarkoituksiinsa sopivia kurottajia, maastotrukkeja ja dumppereita – kompakteja, vahvoja ja kuljettajalle mukavia työkoneita vaativiin olosuhteisiin ja monien erilaisten kuormien käsittelyyn.

Näistä hyödyistä Ausan kurottajat ja maastotrukit tunnetaan:

  • Laadukkaat komponentit ja vahva rakenne varmistavat pitkän elinkaaren
  • Erinomainen ajettavuus ja suorituskyky myös pehmeillä ajopinnoilla ja rinnemaastoissa
  • Soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön myös suomalaisiin oloihin
  • Kompakti koko ja ketterä ajettavuus. Ausan kurottajat ovat markkinoiden pienimpiä!
  • Helppo ja nopea huollettavuus, kaikissa konemalleissa kallistuva ohjaamo
  • Kuljettajan ergonomia erinomaista tasoa, joystick-ohjaimet ja iskuvaimennetut istuimet vakiona
  • Pitkät ja vahvarakenteiset kurotuspuomit mahdollistavat monipuolisen käytön
  • Työlaitteet nopeasti ja helposti vaihdettavia
  • Kaikki Ausan työkoneet voidaan valmistajan kehittämällä AUSAnow-ohjelmistolla, joka mahdollistaa koneen käytön ja toiminnan seurannan ajasta ja paikasta riippumatta

Minkälainen Ausa-kurottaja tai -maastotrukki olisi sinun tarpeisiisi kaikkein sopivin? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me palvelemme kaiken kattavalla kokemuksella ja autamme sinua tekemään investoinnin, joka tuottaa vahvaa tulosta vielä vuosienkin päästä!