Kaksi Ausan maastotrukkia nostaa puukuormia rekka-auton lavalle
Kaksi Ausan maastotrukkia nostaa puukuormia rekka-auton lavalle
Ausa – Maastotrukit – Ausa

Maastotrukit – Ausa

Sujuvaa logistiikkaa haastaviin työympäristöihin

Maastotrukki on työkone, joka on lyömätön logistiikan apuväline muun muassa työmailla, maataloudessa, puutarhoissa sekä muissa pehmeitä ja kaltevia ajopintoja sisältävissä käyttökohteissa. Ausan huippulaadukkaat maastotrukit ovat tunnettuja erityisesti suorituskyvystään ja maltillisesta koostaan, eli turvallisesta ja sujuvasta käytöstään myös ahtaissa ympäristöissä. Erittäin pitkän elinkaaren omaavat koneet tarjoavat huipputason käyttömukavuutta ja turvallisuutta jokapäiväiseen työhön vuodenajasta riippumatta.

Ketteränkokoinen maastotrukki tuo tuloksia maatiloilla ja työmailla ympäri vuoden

Ausan maastotrukit ovat mitoiltaan kapeita, eli niillä voidaan työskennellä myös ahtailla työmailla ja sisätiloissa kuten kasvihuoneissa, talleissa ja halleissa ilman huolta törmäysvahingoista. Koneiden renkaat ovat kooltaan isoja ja traktorikuvioituja. Maavarat ovat reiluja ja moottorit tehokkaita ja vääntäviä. Ominaisuuksien yhteissummana eteneminen on varmaa lumella, hiekassa, sorassa ja mudassa – myös raskaamman kuorman kanssa.

Kattava maastotrukkimallisto pitää sisällään oikean koneen monille eripainoisille kuormille: nostokyvyt alkavat 1500 kg:sta ja ulottuvat aina 5000 kg:aan asti. Ausa-maastotrukkien ajaminen ja niillä työskentely on mukavaa ja turvallista myös kuljettajilleen. Ohjaimet ovat ergonomisia, istuimet jousitettuja ja näkyvyys hytistä ulos on avara joka suuntaan.

Helposti huollettavat, vähäpäästöiset ja voimakkaat moottorit

Ausan valmistamien maastotrukkien moottorit ovat kaikki on uusimpien Stage V -luokitusten mukaisia ja niiden koneiden voimansiirtomekanismit ovat hydrostaattisia, eli tiukoissakin tilanteissa tehokkaita ja luotettavia. Kussakin konemallissa on lisäksi kierroslukuja optimoiva EcoMode-järjestelmä, joka varmistaa tehon ja polttoaineenkulutuksen olevan optimaalisella tasolla jatkuvasti. Kaikkien maastotrukkien ohjaamot ovat kippaavia, mikä tekee moottorin säännöllisestä huollosta nopeaa ja helppoa.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien maastotrukkien valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan maastotrukin.