Hyundai-dieseltrukki töissä metallipajalla
Hyundai-dieseltrukki töissä metallipajalla
Hyundai – Dieseltrukit – Hyundai

Dieseltrukit – Hyundai

Dieseltrukit tarjoavat varmaa suorituskykyä moniin käyttökohteisiin

Dieseltrukit ovat materiaalinkäsittelyn peruskalustoa monilla eri toimialoilla. Niillä voidaan purkaa ja lastata kuormia sekä kuljettaa erilaisia materiaaleja luotettavasti ja turvallisesti kaikkina vuodenaikoina ulkona ja usein myös sisällä. Hyundain huippulaadukkaiden dieselkäyttöisten vastapainotrukkien tyypillisimpiä toimintaympäristöjä ovat varastot ja logistiikkakeskukset sekä erilaiset tuotanto- ja teollisuuslaitokset. Erittäin monipuolisina ja helppokäyttöisinä työkoneina ne soveltuvat loistavasti myös metalli- ja puuteollisuuteen, monille työmaille, satamiin, lentokentille ja kierrätyskeskusten tarpeisiin.

Suorituskykyiset, helposti huollettavat ja vähäpäästöiset dieseltrukit

Dieseltrukkien keskeisin hyöty omistajalleen on niiden raavas voima vaativissakin ympäristöissä ja työtilanteissa. Huyndain dieseltrukit ovat ympäri maailman tunnettuja suorituskyvystään. Ajopinnan epätasaisuudet, pölyt, liat ja kosteus eivät hetkauta vankkatekoisten kuormajuhtien varmaa toimintaa tippaakaan.

Trukkien tehokkaat dieselmoottorit, kehittyneet voimansiirtotekniikat ja muut komponentit on kehitetty nimenomaan materiaalinkäsittelykäyttöön. Nämä koneet eivät hyydy kovassakaan käytössä, vaan tulosta syntyy jatkuvasti. Optimaalista suoriutumista tukee myös trukkien huollon mutkattomuus: Hyundain dieseltrukkien säännöllinen ylläpitohuolto hoituu aina helposti ja nopeasti, eli seisonta-ajat pysyvät lyhyinä.

Hyundai on panostanut dieseltrukkien kehitystyössä merkittävästi myös moottoreiden polttoaineenkulutukseen sekä vähäpäästöisyyteen, ja aikaiseksi on saatu kukkarolle ja ympäristölle ystävällisiä tuloksia. Esimerkiksi uusien Stage V -moottoreilla varustettujen trukkien polttoaineenkulutus on 34 prosenttia edellisiä malleja pienempi, mikä hillitsee huomattavasti trukkien koko elinkaaren aikaisia käyttökustannuksia.

Hyundain dieseltrukkimallisto tarjoaa sopivan koneen kaikenlaisille kuormille

Hyundai monipuolinen trukkimallisto kattaa kaikenlaiset nostotarpeet: koneiden nimelliset nostokapasiteetit alkavat 2,5 tonnista ja ulottuvat aina 30 tonniin saakka. Joukosta löytyy juuri sopivan suorituskyvyn kone niin vähittäiskaupan kevyemmille lavakuormille kuin järkälemäisille raskaan teollisuuden taakoillekin. Myös dieseltrukkien nostokorkeuksia on montaa sorttia. Hyundai-trukkien erinomaisen läpinäkyvyyden omaavat mastot voidaan toteuttaa täsmälleen niiden omistajien tarpeita ja toimintaympäristöjen vaatimuksia palveleviksi.

Hyundai-trukki on fiksu investointi pitkälle tulevaisuuteen

Jokainen Hyundain dieseltrukki on valmistajalleen ylpeydenaihe, yhtiö tietää tarjoavansa asiakkailleen laadukkuutta ja teknistä ylivoimaa, joista se tunnetaan. Tästä syystä Hyundai Material Handling myöntää materiaalinkäsittelykoneilleen markkinoiden laajimman takuun. Myös trukkien lyhyet toimitusajat sekä varaosien hyvä saatavuus ovat monen mieleen.

Hyundai-dieseltrukki on ostajalleen huoleton ja kannattava investointi, jonka kantaa hedelmää vuosien ja vuosikymmenten ajan. Ja kun myynnin tai vaihdon aika joskus koittaa, on koneen vaihtoarvo erittäin hyvä.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien dieseltrukkien valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan dieseltrukin.

Kysymyksiä ja vastauksia Hyundai-dieseltrukeista

Dieseltrukit suoriutuvat hienosti lähes kohteessa kuin kohteessa, ja aivan erityisen hyvin vaativissa kohteissa ja ulkokäytössä. Dieselillä toimivien trukkien keskeisin hyöty käyttäjälleen ja omistajalleen on siis niiden soveltuminen moniin erilaisiin ympäristöihin. Koneita voidaan käyttää ulkona ja usein myös sisätiloissa. Sade, lumi tai muut sääolosuhteet eivät vaikuta trukin toimintaan, eli niillä voidaan työskennellä turvallisesti ja sujuvasti ympäri vuoden.

Finnsiirron Hyundai-trukkeihin toteuttama Nordic Edition -varustelu varmistaa trukkien käytön olevan miellyttävää ja tuloksellista Suomen kovimmillakin talvikeleillä. Kysy lisää myynnistämme.

Kyllä. Hyundain dieseltrukkien säännöllinen ylläpito ja huoltaminen on tehty erittäin vaivattomaksi ja nopeaksi, mikä pitää päivittäiset tarkastushetket ja huollon seisonta-ajat lyhyinä. Trukkien konepeitot kääntyvät kunnolla ylös ja suuremmissa trukkimalleissa on huoltotöitä nopeuttava kallistuva ohjaamo. Ominaisuudet varmistavat sujuvan pääsyn keskeisiin huoltokohteisiin kuten suodattimiin.

On. Hyundain erilaisia trukkeja käytetään ympäri maailman ja niiden varaosien saatavuus on jatkuvasti hyvällä tasolla. Finnsiirron omissa varastoissa on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan kaikkia yleisimpiä varaosia, kuten pumppuja, sylintereitä ja suodattimia. Erikoisemmat osat saadaan tilattua ripeästi Hyundain keskusvarastolta Belgiasta.

Ehdottomasti. Huyndain dieseltrukit on kehitetty nimenomaan käytönaikaisia kustannuksia silmällä pitäen ja niiden mahdollisimman alhainen taso varmistaen. Esimerkiksi koneiden polttoaineenkulutukset ovat pieniä ja ne edellyttävät vain vähän huoltoa. Lisäksi huoltaminen on tehty nopeaksi ja helpoksi. 

Yksittäisten trukkien elinkaaren aikaisten kustannusten rakenne vaihtelee muun muassa trukkimallista ja koneen käytön määrästä riippuen. Kysy lisää myynnistämme. Me Finnsiirrolla olemme sitoutuneita löytämään kustannuksiltaan optimaalisen trukkiratkaisun myös sinun yrityksellesi!

Kyllä ovat. Hyundain valmistamat dieseltrukit ovat mutkattomia ja varmatoimisia työkoneita, joiden käytön perusteet ovat helposti ja nopeasti omaksuttavissa. Trukit ovat siis erinomaisia valintoja myös yrityksille, joissa materiaalinhallinnan työt ovat usean henkilön vastuulla tai joissa henkilöstön vaihtuvuus on suuri.

Hyundain dieseltrukeilla voidaan nostaa ja käsitellä monen painoluokan kuormia. Koneiden nimelliset nostokapasiteetit vaihtelevat välillä 2500–30000 kg.

Hyundai-dieseltrukkien suurimmat nostokorkeudet vaihtelevat välillä 3000–7515 mm. Konekohtainen suurin nostokorkeus riippuu maston tyypistä. Masto on valittavissa useista eri vaihtoehdoista toivotun suorituskyvyn ja muiden yrityskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Lähes kaikkiin Hyundain sähkötrukkeihin on valittavissa vapaanostomasto, jossa on markkinoiden parhain läpinäkyvyys maston läpi kuormaan tai trukkihaarukoille.

Hyundain dieseltrukit ovat ketteriä ja ripeäliikkeisiä koneita niin kuorman kanssa kuin ilman kuormaa. Huippunopeudet ilman kuormaa vaihtelevat trukkimalleittain välillä 16–30 km/h. Maksiminopeus on helposti rajoitettavissa käyttökohteen niin vaatiessa.

Trukkien kuorman nostonopeudet vaihtelevat trukkimalleittain ja myös maston tyypistä riippuen välillä 500–690 mm/s.

Hyundain dieseltrukkien moottorit ovat on maailman johtavien moottorivalmistajien kuten Kubotan, Hyundain ja Cumminsin insinöörien taidonnäytteitä. Käyttövarmojen ja helposti huollettavien moottoreiden tehot vaihtelevat trukkityypeittäin koneluokan mukaan. Hyundain uutta 9V-sarjaa edustavien trukkien moottorit ovat kaikki Stage V -hyväksyttyjä.

Kyllä. Hyundain dieseltrukit ovat turvallisia niin käyttäjälleen kuin ympäristölleen. Koneiden keskeisin käytön turvallisuutta varmistava ominaisuus on erinomainen näkyvyys hytistä ulos toimintaympäristöön sekä myös maston läpi kuormaan. Trukkien vakiovarusteisiin kuuluu OPSS-turvallisuusjärjestelmä sekä lukuisia muita työtä turvaavia ja tehostavia ominaisuuksia.

Kyllä. Kaikki Hyundain uuden 9V-sarjan dieseltrukit täyttävät EU:n viimeisimmät Stage V -päästörajoitukset. Hyundai on valmistajana erittäin tarkka siitä, että trukit valmistetaan ja saatetaan markkinoille aina uusimpien koneiden päästöjä koskevien lakien, työturvallisuussäädösten ja muiden määräysten mukaisesti.

Hyundain dieseltrukkimallistosta löytyy oikea kone jokaiseen käyttökohteeseen ja -tarpeeseen. Lisäksi trukkeja voidaan varustella monin eri tavoin palvelemaan omistajayrityksen materiaalivirtaa ja myös kuljettajan mieltymyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy lisää myynnistämme ja kerro meille tarpeesi – me lupaamme täyttää ja jopa ylittää odotuksesi!

Ottamalla yhteyttä Finnsiirron myyntiin. Me palvelemme yritystäsi kymmenien vuosien kokemuksella ja alan parhaalla asiantuntemuksella. Olemme sitoutuneita löytämään juuri sinun materiaalinkäsittelytarpeisiisi soveltuvan dieseltrukin, joka tuo pysyvää sujuvuutta ja tehokkuutta liiketoimintaasi.