Hyundai-kaasutrukki kuvattuna paperirullien edessä
Hyundai-kaasutrukki kuvattuna paperirullien edessä
Hyundai – Kaasutrukit

Kaasutrukit

Pitkän elinkaaren kaasutrukit kovaan käyttöön

Kaasutrukit ovat materiaalinkäsittelyn monikäyttöisiä työkoneita, joilla voidaan nostaa ja siirtää erilaisia materiaaleja sekä purkaa ja lastata kuormia kaikkina vuodenaikoina ulkona ja myös sisätiloissa. Hyundain varmatoimisten ja käyttäjäystävällisten kaasukäyttöisten vastapainotrukkien tyypillisimpiä toimintaympäristöjä ovat suuret ja pienemmät varastot ja maatilat sekä tuotanto- ja teollisuuslaitokset. Turvallisuutta ja tuloksellisuutta korostavat kustannustehokkaat koneet soveltuvat mitä parhaimmalla tavalla myös rakennus- ja purkutyömaiden, satamien, lentokenttien ja kierrätyskeskusten tarpeisiin.

Kustannustehokkaat kaasutrukit optimoivat materiaalien käsittelyn

Kaasutrukki on työkone, jolla voidaan tehdä varaston toiminnasta ja yrityksen muusta materiaalien käsittelystä erittäin tehokasta ja sujuvaa. Hyundain kaasutrukit ovat tunnettuja suorituskyvystään lukemattomissa erilaissa käyttökohteissa. Säätilan vaihtelut, ajopinnan epätasaisuudet ja muut toimintaympäristön heittämät haasteet eivät vaikuta modernien koneiden toimintaan, eli tulosta syntyy jatkuvalla syötöllä.

Hyundain kaasutrukit on varustettu nimensä mukaisesti nestekaasulla toimivilla moottoreilla, joissa riittää potkua niin ajoon kuin tiukkoihin työtilanteisiin. Moottorit ovat täysin elektronisesti ohjattavia ja niiden laadukas, katalysaattorilla varustettu nestekaasujärjestelmä on osoittanut tehokkuutensa ja taloudellisuutensa, kun niitä on käytetty näissä trukeissa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Laadukkaasti varustelluilla kaasutrukeilla pitkä elinkaari

Trukkien voimansiirtotekniikat ja muut komponentit on suunniteltu moottoreiden tavoin nimenomaan materiaalinkäsittelykoneissa käytettäviksi, mikä tukee niiden suorituskykyä ja samalla koko trukin pitkää elinkaarta. Kaasutrukit edellyttävät vain vähän säännöllistä huoltoa, ja yleisimmät huoltotoimet on tehty erittäin nopeasti ja helposti toteutettaviksi – seisonta-ajat pysyvät siis lyhyinä.

Hyundai on panostanut kaasutrukkiensa kehitystyössä loistavin tuloksin myös käyttömukavuuteen. Koneiden vakiovarustelista on pitkä ja lisävarusteita löytyy moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Myös moottoreiden polttoaineenkulutus ja vähäpäästöisyys on ollut Hyundain suunnittelijoilla tiukan loopin alla: uusien mallisarjojen koneet ovat edellisiin malleihin verrattuna ystävällisempiä niin ympäristölle kuin omistajansa kukkarollekin.

Hyundain kaasutrukkimallistosta löytyy oikea kone monille kuormille

Hyundai monipuolinen trukkimallisto kattaa nostotarpeet laajalla skaalalla: koneiden nimelliset nostokapasiteetit alkavat 1,5 tonnista ja ulottuvat aina 5 tonniin saakka. Myös kaasutrukkien nostokorkeuksista löytyy mistä valita – aina 7000 mm:iin asti. Hyundai-trukkien mastot voidaan toteuttaa täsmälleen niiden omistajien tarpeita ja toimintaympäristöjen vaatimuksia palveleviksi.

Hyundai-trukki on investointi, joka tuottaa päivästä ja vuodesta toiseen

Hyundai-kaasutrukit ovat perinteikkäälle etelä-korealaiselle valmistajalleen kunnia-asia. Yhtiö on rakentanut maineensa tarjoamalla laatuun ja tekniseen ylivoimaan perustuvia ratkaisuja, ja siksi se tarjoaa kaasutrukeilleen markkinoiden kattavimman takuun. Myös trukkien ripeät toimitusajat sekä varaosien hyvä saatavuus ovat monen mieleen.

Hyundai-kaasutrukki on hankkijalleen investointi, jonka tuotto on varma pitkälle tulevaisuuteen. Myös trukkien vaihtoarvo on erittäin hyvä, kun jälleenmyynnin tai vaihdon aika joskus koittaa.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien kaasutrukkien valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan kaasutrukin.

Kysymyksiä ja vastauksia Hyundai-kaasutrukeista

Kaasutrukit suoriutuvat vaativistakin materiaalinkäsittelytöistä monissa kohteissa ulkona ja sisällä. Hyundain kaasulla toimivia trukkeja voidaan käyttää turvallisesti ja hyvin tuloksin ympäri vuoden, eli myös talvikeleillä.

Finnsiirron Hyundai-trukkeihin toteuttama Nordic Edition -varustelu varmistaa trukkien käytön olevan miellyttävää ja tuloksellista Suomen kovimmillakin pakkasilla. Kysy lisää myynnistämme.

Kyllä. Hyundain kaasutrukkien säännöllinen huoltaminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi, mikä pitää seisonta-ajat lyhyinä. Trukkien konepeitot ovat avattavissa ilman työkaluja ja ne kääntyvät kunnolla ylös. Ominaisuudet varmistavat sujuvan pääsyn keskeisiin huoltokohteisiin kuten suodattimiin.

On. Hyundain huippulaadukkaita trukkeja käytetään ympäri maailman ja niiden varaosien saatavuus on jatkuvasti hyvällä tasolla. Finnsiirron omissa varastoissa on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan kaikkia yleisimpiä varaosia, kuten pumppuja, sylintereitä ja suodattimia. Erikoisemmat osat saadaan tilattua ripeästi Hyundain keskusvarastolta Belgiasta.

Ehdottomasti. Huyndain kaasutrukit on kehitetty nimenomaan käytönaikaisia kustannuksia silmällä pitäen ja niiden mahdollisimman alhainen taso varmistaen. Koneet ovat luokassaan erittäin polttoainepihejä ja ne edellyttävät vain vähän huoltoa. Lisäksi huoltaminen on tehty nopeaksi ja helpoksi.

Yksittäisten trukkien käytönaikaisten kustannusten rakenne vaihtelee kuitenkin paljon muun muassa trukkimallista ja koneen käytön määrästä riippuen. Kysy lisää myynnistämme. Me Finnsiirrolla olemme sitoutuneita löytämään kustannuksiltaan optimaalisen trukkiratkaisun myös sinun yrityksellesi!

Kyllä ovat. Hyundain valmistamat kaasutrukit ovat mutkattomia käyttää ja perustoiminnot saa niin sanotusti ”haltuun” erittäin nopeasti. Trukit ovat siis erinomaisia valintoja myös yrityksille, joissa materiaalinhallinnan konetyöt ovat usean henkilön vastuulla tai joissa henkilöstön vaihtuvuus on suuri.

Hyundain kaasutrukeilla voidaan nostaa ja käsitellä monen painoluokan kuormia. Koneiden nimelliset nostokapasiteetit vaihtelevat välillä 1500–5000 kg.

Hyundai-kaasutrukkien suurimmat nostokorkeudet vaihtelevat välillä 3000–7000 mm. Konekohtainen suurin nostokorkeus riippuu maston tyypistä. Masto on valittavissa useista eri vaihtoehdoista toivotun suorituskyvyn ja muiden yrityskohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Hyundain kaasutrukit ovat ketteriä ja ripeäliikkeisiä koneita niin kuorman kanssa kuin ilman kuormaa. Huippunopeudet ilman kuormaa vaihtelevat trukkimalleittain välillä 16–30 km/h. Maksiminopeus on helposti rajoitettavissa käyttötarpeen niin vaatiessa.   

Trukkien kuorman nostonopeudet vaihtelevat trukkimalleittain ja myös maston tyypistä riippuen välillä 480–680 mm/s.

Hyundain kaasutrukkien moottorityypit vaihtelevat konemalleittain. Ne ovat kaikki maailman johtavien moottoritehtaiden valmistamia, mikä varmistaa tehokkuuden, vähäisen polttoaineen kulutuksen ja pienet päästöt. Hyundain uutta L-sarjaa edustavien trukkien moottorit ovat kaikki Stage V -hyväksyttyjä.

Kyllä. Hyundain kaasutrukit ovat turvallisia niin käyttäjälleen kuin ympäristölleen. Koneiden keskeisin käytön turvallisuutta varmistava ominaisuus on panoraamatyyppinen näkyvyys hytistä ulos, myös maston läpi kuormaan.

Kyllä. Kaikki Hyundain uuden L-sarjan kaasutrukit täyttävät EU:n viimeisimmät Stage V -päästörajoitukset.

Hyundain kaasutrukkimallistosta löytyy oikea kone jokaiseen käyttökohteeseen ja -tarpeeseen. Lisäksi trukkeja voidaan varustella monin eri tavoin palvelemaan omistajayrityksen materiaalivirtaa ja myös kuljettajan mieltymyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy lisää myynnistämme ja kerro meille tarpeesi – me lupaamme täyttää ja jopa ylittää odotuksesi!

Ottamalla yhteyttä Finnsiirron myyntiin. Me palvelemme yritystäsi kymmenien vuosien kokemuksella ja alan parhaalla asiantuntemuksella. Olemme sitoutuneita löytämään juuri sinun materiaalinkäsittelytarpeisiisi soveltuvan kaasutrukin, joka tuo pysyvää sujuvuutta ja tehokkuutta liiketoimintaasi.