Hyundai-vastapainotrukki nostaa kuormaa rekan lavalle
Hyundai-vastapainotrukki nostaa kuormaa rekan lavalle

Hyundai on vastapainotrukkien ja varastokoneiden valioluokkaa

Etelä-Korealainen Hyundai on erilaisten vastapainotrukkien ja varastokoneiden saralla maailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia tuotemerkkejä. Valmistajan monipuolinen ja moderni konemallisto kattaa hinnaltaan kilpailukykyiset, luotettavat, helppokäyttöiset sekä suorituskykyiset trukit ja muut koneet kaikenlaisiin materiaalinhallinnan töihin.

Nämä nopeasti käyttöön toimitettavat trukit ja koneet soveltuvat lukemattomiin erilaisiin ympäristöihin sisälle ja ulos, muun muassa varastoihin, logistiikkaan, teollisuuslaitoksiin, vähittäiskauppaan ja työmaille. Varastokoneiden ja erilaisten trukkien nostokapasiteetit ulottuvat yhdestä tonnista aina hulppeaan 30 tonniin saakka, eli tarjolla on juuri oikeat konevoimat niin kevyille kuin raskaille kuormille.

Tuottavilla Hyundai-trukeilla on markkinoiden laajin takuu

Hyundain trukit ja muut varastokoneet on kehitetty ja valmistettu matalia käyttökustannuksia painottaen: huoltoa tarvitaan vain vähän ja säännöllinen ylläpito on helppoa ja nopeaa. Moottorien polttoaineen- ja energiankulutukset sekä myös päästöt on optimoitu erinomaiselle tasolle. Uudet Stage V -hyväksytyillä moottoreilla varustetut Hyundai-trukit hörppäävät dieseliä jopa 34 prosenttia edellisiä malleja vähemmän, mikä näkyy positiivisella tavalla koneen omistajan kukkarossa jatkuvasti. 

Pitkän käyttöiän omaavat trukit ja muut työkoneet ovat myös valmistajalleen ylpeydenaihe, ja siksi niille myönnetään markkinoiden pisin ja laajin takuu. Esimerkiksi dieseltrukkien uusimmalla 9V-sarjalla ja sähkötrukkien 9U-sarjalla takuu on jopa 2 vuotta / 3000 tuntia ensin täyttyvän mukaan.

Monipuoliset vakiovarusteet – laajat lisävarustelumahdollisuudet

Hyundai on trukkien ja varastokoneiden alalla edelläkävijä myös käyttömukavuudessa ja työturvallisuudessa. Koneiden vakiovarustelistoilta löytyy monenlaista pientä ja suurempaa ”herkkua”. Nykyaikaiset ominaisuudet saavat työskentelyn maistumaan ja sujumaan pidemmissäkin vuoroissa. Trukkien hytit ovat kooltaan isoja ja niistä on erinomainen näkyvyys maston läpi kuormaan ja kaikkialle muualle työympäristöön. 

Hyundain trukkeja ja varastokoneita voidaan lisävarustella monipuolisesti tilaajan liiketoiminnan asettamien tarpeiden, varastotilojen tai käsiteltävien materiaalien ominaisuuksien sekä muiden toiveiden mukaan: erilaisia haarukkalaitteita on saatavilla kaiken muotoisille kuormille ja mastoja lukuisilla erilaisilla nostokorkeuksilla. Finnsiirron oma Nordic Edition -varustelu takaa trukkien miellyttävän ulkokäytön myös Suomen talven kireimmillä pakkaskeleillä.

Näistä hyödyistä Hyundain vastapainotrukit ja varastokoneet tunnetaan:

  • Matalat käyttökustannukset koko elinkaaren ajalla: pieni polttoaineen-/energian kulutus, edellyttää vain vähän huoltoa
  • Rakenteellisesti erittäin kestäviä, kaikki komponentit trukkikäyttöön kehitettyjä ja testattuja
  • Kilpailukykyinen hankintahinta ja hyvä vaihtoarvo jälleenmyynnin yhteydessä
  • Monipuoliset vakio- ja lisävarustelut, jotka tukevat työskentelyn tuloksellisuutta, turvallisuutta ja mukavuutta
  • Diesel-käyttöisissä koneissa erittäin matalat CO2-päästöt (trukkien moottorit Stage V -hyväksyttyjä)
  • Sähkökäyttöisissä koneissa tehokkaat akut ja koneet ovat lähes äänettömiä
  • Laadukkaita merkkivaraosia saatavissa nopeasti ja luotettavasti

Minkälainen Hyundai-vastapainopainotrukki tai -varastokone olisi sinun yrityksesi käyttöön kaikkein sopivin? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me palvelemme kaiken kattavalla kokemuksella ja autamme sinua tekemään investoinnin, joka tuottaa vahvaa tulosta vielä vuosienkin päästä!

Laadukkaita Hyundai-trukkeja kaikilla käyttövoimilla