Kodin ja mökin työkone

Avant 200-sarjaan on pakattu hämmästyttävä määrä tehoa ja monipuolisuutta koneen pieniin ulkomittoihin nähden. 200-sarjan perusrakenne, runko-ohjaus ja hydrostaattinen neliveto on samanlainen kuin isommissa Avanteissa, vain kokoluokka on pienempi.

Helppo kulku ohjaamoon, hyvät tilat isommallekin kuljettajalle, loogiset ja helppokäyttöiset hallintalaitteet ja erinomainen näkyvyys työalueelle tekevät ajamisesta ja työnteosta miellyttävää ja tehokasta. Työlaitteiden kytkeminen ja vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa Avant-pikakiinnityksen ja hydrauliikkaletkujen sarjapikaliittimen ansiosta.

200-sarjan on varustettu nostopuomilla kuten isommatkin mallit. Sen nostokyky on noin 350 kg ja nostokorkeus 1,4 m, mikä helpottaa monien pihan ja mökin nosto- ja siirtotöiden tekemistä ratkaisevasti. Ja 200-sarjan hydrauliikan teho, jopa 42 l/min öljyntuotto työlaitteelle Avant 225:ssä, mahdollistaa työlaitteiden erittäin monipuolisen käytön: mm. 1,5 m ruohonleikkuri, lumilinko, niittomurskain ja muut hydraulikäyttöiset työlaitteet toimivat hienosti.

Avant 200-sarja on monipuolisuudessaan enemmän – enemmän kuin mönkijä, pientraktori tai päältäajettava ruohonleikkuri.

Tekniset tiedot

  • Nostokyky 350 kg
  • Nostokorkeus 1,4 m
  • Työhydrauliikka 30-42 l/min
  • Moottoriteho 20-25 hv
  • Ajonopeus 10 km/h
  • Helppo kuljettaa trailerilla
  • Yksinkertainen, tehokas hydrauliikka takaa reilusti voimaa alhaisimmilla käyttökustannuksilla

Avant konemyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi

Avant 200-sarjan pienkuormaaja varustettuna sorakauhalla.

Kesä

Avant 200-sarjan kuormaajaa on helppo käyttää. Sen kompakti koko ja liikuteltavuus tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia pienemmissäkin tiloissa, kuten puutarhassa tai mökillä. Koska 200-sarjaa on helppo kuljettaa peräkärryssä, voit siirtää kuormaajan aina sinne missä sitä eniten tarvitset.

Kesäaikana Avant 200-sarja on täydellinen apuri ruohon leikkaamisessa, erilaisissa nosto- ja siirtotöissä, kaivamisessa, tasaamisessa yms. maansiirtotöissä – ja niin edelleen. Vain mielikuvitus on rajana Avantin käytölle.

Syksy

Avant 200-sarja on erinomainen työkalu myös ensikertalaiselle. Sitä on uskomattoman helppo käyttää. Työlaitteiden kytkentä ja vaihtaminen on vaivatonta ja nopeaa. 200-sarjan kuormaajan käyttö- ja huoltokulut ovat myös alhaiset, mikä tekee siitä taloudellisen työkoneen. Finnsiirron varaosa- ja huoltopalvelu toimii kautta Suomen.

200-sarja  toimii erittäin hyvin syksyn töissä, koska voit hyödyntää sitä monipuolisesti valmistellessasi pihaa talveen tai viimeistellessäsi kesän työlistaa. On kyseessä sitten puutarhakalusteiden siirto talvisäilöön tai kukkapenkin suojaus tulevalta talvelta, 200-sarja hoitaa kaiken.

Avant 200-sarjan pienkuormaaja varustettuna hiekoittimella talvikäyttöön.
Avant 200-sarjan pienkuormaaja varustettuna lumilingolla talvikäyttöön. Avant ja lumilinko.

Talvi

Vaikka 200-sarja on pienin Avantin kuormaajista, sen tehokkuus on silti kovaa luokkaa. 200-sarjan teho-painosuhde on uskomaton ja sillä pystyy tekemään raskaitakin töitä.

Talven töitä silmällä pitäen 200-sarja voidaan varustaa L-ohjaamolla, joka tarjoaa suojaa pakkaselta ja lumisateelta. Avant 200-sarjan kuormaaja on muutenkin erinomainen työjuhta talviaikaan. Sillä puhdistat helposti pihan ja tien lumesta lumilingon, puskulevyn tai lumikauhan avulla. Avantilla voit myös hiekoittaa jäiset pihat ja tiet käden käänteessä.

Kevät

Koska Avantin 200-sarjan kuormaajaan on saatavilla peräti yli 100 työlaitetta, sen avulla on helppo vaihtaa aiemmin lihasvoimalla tehdyt raskaat työt tehokkaaseen tapaan työskennellä. Keväällä alkavat mm. erilaiset siivous- ja maanmuokkaustyöt, jotka 200-sarjan avulla saat valmiiksi tuossa tuokiossa.

Avantin 200-sarjan kuormaajalla siivoat helposti kivetykset rikkaruohoista ja harjaat pihatien puhtaaksi talven hiekoista. On kyseessä sitten pensaiden trimmaus tai uuden kukkapenkin kaivaminen, Avantin 200-sarja on paras ystäväsi sesongista toiseen.

Avant 200-sarjan pienkuormaaja varustettuna avoharja kiinteistöhoito.

Avant

Kaikissa Avantin kuormaajissa on hydrostaattinen voimansiirto. Polttomoottori – e-sarjassa sähkömoottori – pyörittää hydraulipumppua, joka syöttää korkeapaineista hydrauliöljyä järjestelmään. Jokaisessa pyörässä on hydraulinen ajomoottori, josta on veto suoraan renkaaseen. Ajopiiri on varustettu venttiileillä, joilla kontrolloidaan renkaiden pyörimistä. Jotta eri kaartosäteellä ja -nopeudella pyörivät sisä- ja ulkokaarteen puolen renkaat eivät jättäisi jälkiä käännyttäessä pehmeillä ja herkillä pinnoilla, järjestelmä sallii kaikkien neljän pyörän pyörivän vapaasti. Tämä myös vähentää renkaan kulumista käännyttäessä jatkuvasti karheilla yms. kuluttavilla pinnoilla.

Nelivedon lukkoventtiilien avulla voidaan sitten tarvittaessa parantaa pitoa liukkailla ja epätasaisilla alustoilla, kun kummankin puolen pyörät saadaan pyörimään samalla nopeudella pakko-ohjaamalla öljyä ajomoottoreihin. Näin saavutetaan hydrostaattisessa 4×4- järjestelmässä paras mahdollinen vetopito.