KAUPUNKIYMPÄRISTÖN MONITAITURI

LM Trac 387

LM Trac 387 on erinomainen valinta kaupunkiympäristön ympäristönhoitokoneeksi. Pieni kääntösäde ja näppärä rakenne ovat omiaan kapeille kaduille ja kujille. Monipuolinen työlaitevalikoima mahdollistaa 387 mallin käytön ympäri vuoden, myös haasteellisina talviaikoina. Optimoitu moottoriohjaus yhdessä uusimman pumppurakenteen kanssa tekevät tästä LM Trac -koneesta hyvin polttoainetaloudellisen.

387 on ympäristöystävällinen uutuus, joka täyttää EU Stage V päästövaatimukset.
Uusi tilava hytti on suunniteltu mukavaksi käyttää ja tarjoaa erinomaisen näkyvyyden sekä hiljaiset työolosuhteet. Moderni ohjelmointi minimoi polttoaineenkulutuksen erillisillä ajo– ja työohjelmilla. 7” värinäyttö vakiona antaa kuljettajalle paljon informaatiota yhdellä vilkaisulla.

LM Trac 387 on suosittu valinta kaupunkiympäristön ympäristönhoitokoneeksi. Pieni kääntösäde ja näppärä rakenne ovat omiaan kapeille kaduille ja kujille. Monipuolinen työlaitevalikoima mahdollistaa 387 mallin käytön ympäri vuoden, myös haasteellisina talviaikoina.

LM Trac konemyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi

Moottori
Kohler KDI 1903 TCR, turbodiesel. EU stage 5, 42kW/225Nm
VoimansiirtoAutomaattinen neliveto, luistonesto
Moottorihydrauliikka0-60 l/min + 0-30 l/min, 200bar
OhjausHydrostaattinen runko-ohjaus
JarrutRumpujarrut
Sähköjärjestelmä12 V
TyölaitekiinnitysA-raami tai 3-pistekiinnitys
SäiliötPolttoaine 45 ltr; Hydrauliikkaöljy 57 ltr
Renkaat26x12-12
MitatPituus – 3100 mm; Korkeus – 1980 mm; Leveys – 1370 mm; Paino – 1750 kg

Tehokasta työntekoa

LM Trac 387 on vakiovarusteltu laajalti taataksemme kuljettajille sujuvan ja viihtyisän työympäristön unohtamatta tuottavaa työntekoa. Lisäksi ensiasennettavat lisävarusteet ovat valikoitu monipuolisesti työtarpeiden ja kuljettajan mieltymysten mukaan. Kuormaimen pikakiinnityksellä on useita vaihtoehtoja, joten voit hyödyntää laajaa työlaitevalikoimaa optimoiden tehokkuuden kaikissa työkohteissasi.

Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua mielellään lisää parhaan laitekokonaisuuden löytämiseksi.

LM Trac 387 on suosittu valinta kaupunkiympäristön ympäristönhoitokoneeksi. Pieni kääntösäde ja näppärä rakenne ovat omiaan kapeille kaduille ja kujille. Monipuolinen työlaitevalikoima mahdollistaa 387 mallin käytön ympäri vuoden, myös haasteellisina talviaikoina. Uutuusmalli on varusteltavissa aisalla.

LM Trac-monitoimikone, sopiva kone kaikkiin tarpeisiin.

  • Erinomainen kuljettajan ergonomia
  • Pieni polttoaineenkulutus
  • Edistynyt, kuormatunteva hydrauliikka
  • Portaattomasti säätyvä ajoalue
  • Ketterä ja toimintavarma

LM Tools-työlaitevalikoima

Jokaiselle LM Trac-monitoimikoneelle löytyy myös sopiva työlaite. Lai-Mu valmistamasta monipuolisesta LM Tools-työlaitevalikoimasta löydät oikean työlaitteen kaikkiin käyttötarkoituksiin esim.

  • Nurmikonhoito
  • Harjaus
  • Auraus
  • Hiekoitus
  • Haketus

LM Trac-työlaitemyynti:
Puh. 0207 351 601 / myynti@finnsiirto.fi