Finnsiirto Oy tunnetaan luotettavana ja ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalona. Maahantuomme ja myymme uudet Hyundai trukit ja varastokoneet sekä Ausa trukit ja työkoneet. Olemme alueellinen valtuutettu Avant kuormaimien ja työlaitteiden myyjä.

Uusien trukkien lisäksi myymme eri merkkisiä käytettyjä koneita. käytetyt koneet käyvät aina tarkan läpikäynnin, huollon ja usein jopa uuden maalauksen renkaiden ja penkin vaihtotöineen - kun hankit käytetyn trukin Finnsiirrosta voit luottaa sen toimivuuteen vuosiksi eteenpäin. Käytettyjen koneiden varastomme on yksi Suomen suurimmista, varastosta löytyy yli 100 kpl koneita.

Finnsiirto mediassa:

Prometalli ( 20.9.2019 )
Digitrukki tuli jäädäkseen ( s. 8-> )

Konepörssi (17.9.2019 )
Uusi Hyundai 160D-9L dieseltrukki Rantala-yhtiöille ( julkaisu & lehti s. 22-23 )

Teollisuusuutiset ( 30.8.2019 )
Yrittäjän matkassa ( s. 4 )

Pitkä kokemuksemme trukki- ja varastokonealasta tekee meistä vahvan ja arvostetun yhteiskumppanin Sinulle, joka tarvitset nopeaa ja monipuolista palvelua - pienistä tarpeista suuriin kokonaisuuksiin.

Myynnin lisäksi olemme alamme suurimpia vuokra- ja huoltoyrityksiä Suomessa. Vuokraamme kattavasti eri kokoiset trukit ja muut työkoneet nopealla toimitusajalla lyhyistä päivävuokrista pidempiaikaisiin vuokrakausiin asti. Huollamme nopeasti ja vuosien ammattitaidolla kaiken merkkiset trukit ja työkoneet sekä myymme varaosat ja lisävarusteet kaikkiin konemerkkeihin.

Katso yhteystietomme

Yhteystiedot