Finnsiirto referenssi Keitele Group
Etusivu – Asiakastarinat

Finnsiirto & Keitele Forest Oy

Suorituskykyä saha- ja puuteollisuuteen

Kotimainen puualan moniosaaja Keitele Forest Oy on valinnut trukkitoimittajakseen Finnsiirto Oy:n ja uudet Hyundai-trukit.

Uudet Hyundai 8 Ton -dieseltrukit (80D-9) on otettu käyttöön Keitele Timber Oy:n Kemijärven saha- ja liimapuutehtaalla kahdessa aikajaksossa. Ensimmäiset trukit luovutettiin jo keväällä 2017.

Kemijärven tehtaan henkilöstö on ollut erittäin tyytyväinen Hyundai-trukkien materiaalinkäsittelyn työtehokkuuteen. Uudet trukit on mielletty helposti käytettäviksi ja tehokkaiksi soveltuen päivittäiseen puutavaran käsittelyyn pitkissäkin työvuoroissa. Keitele Timberin tehtaalla trukeilla ajetaan kahdessa työvuorossa ja ajotunteja voi tulla päivässä reilustikin yli 16 tuntia.

Pitkissä ja useissa työvuoroissa trukin tulee olla ergonomisesti varustettu ja yhteistyön trukin ja kuljettajan välillä on sujuttava moitteetta, jotta työn tehokkuus pysyy maksimissaan ja tehtaan tuotantokapasiteetit tavoitteiden asettamissa määrissä.

Hyundai 80D-9 -trukit on varusteltu useilla kuljettajan työtä tehostavilla ja suojaavilla ratkaisuilla, ja esimerkiksi trukin pakokaasun puhdistusjärjestelmästä vastaa moderni selektiivinen katalysaattori AdBlue-tekniikalla. Tällä ratkaisulla trukilla ajo sujuu keskeytyksettä sillä pakokaasun puhdistusjärjestelmän regenerointi tapahtuu täysin automaattisesti.

Keitele Timberin kalustonhuollosta vastaava huoltotiimi on saanut Finnsiirrolta Hyundai-trukille laajan huoltokoulutuksen – näin varmistutaan, että trukit ovat päivittäin moitteettomassa työkunnossa ja määräaikaishuollot tapahtuvat asianmukaisesti.

Keitele Forest Oy:n trukkihankinnan vakuutti Finnsiirron nopea ja joustava palvelu sekä Hyundai-trukkibrändin tunnettavuus vahvana ja modernina työkoneena sekä laaja varustelutaso. Trukkimarkkinoiden laajin takuuaika oli myös merkitsevä asia ajatellen trukkien käyttövuosia eteenpäin.

Keitele Forest Oy on yksi Suomen suurimmista mekaanisen puunjalostuksen toimijoista. Vientituotteina on sahatavaraa ja jalosteita 40 maahan, ja sen suurimpina markkina-alueina ovat EU-maat ja Japani. Vuonna 1981 perustetun perheyrityksen arvot ovat asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja tehokkuus.

Tuotantolaitokset sijaitsevat Keiteleellä, Alajärvellä ja Kemijärvellä. Emoyhtiö Keitele Forest Oy:n lisäksi Keitele-yhtiöihin kuuluvat sahayhtiöt Keitele Timber Oy (Keitele, Alajärvi ja Kemijärvi), jatkojalostusyksikkö Keitele Wood Products Oy (Keitele ja Kemijärvi) sekä Keitele Energy Oy, joka tuottaa energiaa sahauksen sivutuotteista. Konserni työllistää noin 450 henkilöä ja liikevaihto on yli 240 miljoonaa euroa.