Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Combilift

Maastotrukki Combilift Combi RT (diesel, 1500-3000 kg)

Ympäri maailman huippulaadukkaista erikoistrukeistaan tunnetun Combiliftin Combi RT on maastotrukki, joka on kehitetty erityisesti maatalouden, sahalaitosten ja muiden teollisuudenalojen tarpeisiin. Kolmipyöräisellä ja siten erittäin ketterästi liikkuvalla koneella saadaan aikaan varmoja tuloksia myös siellä, missä perinteiset vastapainotrukit eivät pärjää: koneen kaikki renkaat vetävät ja ne ovat kuvioinniltaan traktorityyppiset. Lisäksi trukissa on reilu maavara. Eteneminen on siis varmaa ja vakaata myös pehmeillä ajopinnoilla. Tämän trukkimallin ehdottomiin etuihin kuuluvat myös sen lyhyt kääntösäde ja matala korkeus. Combilift Combi RT mahtuu siis työskentelemään turvallisesti ja sujuvasti myös matalissa ja ahtaammissa halleissa, aitoissa, aitauksissa ja muissa tuotantotiloissa.

Ketteräliikkeinen maastotrukki, joka loistaa ominaisuuksillaan etenkin maatalouskäytössä

Comblift Combi RT -maastotrukin nostokyky on moottorimallista riippuen 1500 tai 3000 kg, ja vakiomastolla varustettuna koneella voidaan nostaa kuormia 3,15 metrin korkeuteen. Trukin voimansiirto on täysin hydrostaattinen ja siitä irtoaa kuskin käyttöön aina riittävästi vääntöä ja tehoa.

Muiden Combiliftin koneiden tapaan myös Combi RT on erittäin mukava käyttää. Sen hytin suunnittelussa on panostettu paljon ergonomiaan ja esimerkiksi penkki on vakiona tärinä- ja töyssyvaimennettua tyyppiä. Näkyvyys kuormaan ja työympäristöön on erittäin hyvä. Kysy lisää mastovaihtoehdoista ja lisävarusteista omien tarpeittesi mukaan!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös varastokoneiden vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500-3000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3,15 m

Moottori

Moottori: Kubota (44/74 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.