Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kurottajat

Kurottaja Ausa T 235 Hx4 (diesel, 2300 kg)

Ausa T 235 Hx4 -kurottaja on vaativaan käyttöön suunniteltu työkone, joka tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä ja käyttömukavuutta moniin materiaalinkäsittelyn käyttökohteisiin. Tällä ketteräliikkeisellä ja pitkäpuomisella kurottajalla tehdään kuormien nostot ja siirrot ripeästi ja sujuvasti kelillä kuin kelillä ja koko vuoden ympäri. Nelivetoisessa koneessa on traktorityyppiset pyörät ja sen maavara on iso, eli ajaminen on mukavaa ja työskentely tuloksellista myös kaltevilla ja haastavammilla pinnoilla, esimerkiksi pehmeällä soralla tai savisessa maastossa. T 235 Hx4 -kurottaja on loistava konevalinta esimerkiksi maatalouden, puutarhojen sekä erilaisten työmaiden tarpeisiin! 

Ketterä kurottaja raskaampien kuormien käsittelyyn

Ausa T 235 Hx4 -kurottajan nimellinen nostokyky on 2300 kg ja koneella voi nostaa lähes 5 metrin maksimikorkeuteen jopa 1800 kg:n kuormia. Stage V -hyväksytty moottori on Kubotan valmistama ja se tarjoaa reilulla kädellä tehokkuutta ja vääntöä myös pidemmille siirtymille ja vaativimpiin töihin. Kurottajan ohjausmallia voidaan vaihtaa kätevästi käytön aikana ja työtehtävän vaatimusten mukaan: valittavissa ovat nelipyöräohjaus, kaksipyöräohjaus ja rapuohjaus. Koneen kallistuva ohjaamo varmistaa säännöllisen huollon olevan helppoa ja nopeaa. Myös työlaitteiden vaihtaminen on erittäin vaivatonta: trukkihaarukat vaihtuvat esimerkiksi kauhaksi hetkessä!    

Ausa T 235 Hx4 -kurottajamallissa on panostettu paljon myös ajomukavuuteen ja työturvallisuuteen. Hytti on sijoitettu runkoon tavalla, joka tukee hyvää näkyvyyttä joka suuntaan. Istuin on vaimennettu tehokkaasti pompuilta ja tärinöiltä. Koneen vakiovarusteisiin lukeutuvat lisäksi ergonominen joystick-ohjain, sähköinen monitoiminäyttö sekä automaattinen turvavyön käytön tunnistus.   

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kurottajien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet kurottajiin. Kysy myös kurottajien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2300 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: max. 4992 mm

Moottori

Moottori: Kubota D1803-CR-T-E5B (32,8 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.