Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kurottajat

Kurottaja Ausa T 144 Hx4 (diesel, 1350 kg)

Ausa T 144 Hx4 on markkinoiden pienin kurottaja. Kompakti kone on silti täynnä suuren luokan suorituskykyä muun muassa rakennustyömaiden, tapahtumien, maatalouden sekä puutarha- ja viherrakennusalan käyttökohteisiin. Tämä vain 1,4 metriä leveä kurottaja on erittäin mukava ajaa ja työskentely on sujuvaa myös ahtaissa ja matalissa ympäristöissä. Koneen renkaat ovat traktorikuvioidut ja ne ovat kaikki yhtä aikaa vetäviä, eli ajopinnan pehmeys tai kohdalle sattuneet pienet esteet eivät sanalla sanoen ”tunnu missään”. Tämä ketterä kurottaja tekee täsmälleen sen minkä lupaa – aina turvallisesti ja tuloksellisesti! Kompakti koko on valttia myös koneen liikuttelussa työkohteesta toiseen: Ausa T 144 Hx4 mahtuu jopa reilunkokoisen peräkärryn kyytiin. 

Markkinoiden pienin kurottaja suoriutuu kunnialla urakasta kuin urakasta 

Ausa T 144 Hx4 -kurottajan nimellinen nostokyky on 1350 kg, 4 metrin maksimikorkeuteen voi nostaa 770 kg:n kuormia. Koneessa on maineikkaan Kubotan valmistama, tehokas ja helposti huollettava Stage V -hyväksytty moottori. Hydrostaattinen voimansiirto, luistonestojärjestelmä ja ryömintätoiminto varmistavat kurottajan käsittelyn olevan sulavaliikkeistä ja turvallista jatkuvasti, myös erityistä tarkkuutta vaativissa kuormaus-, siirto- ja nostotilanteissa. 

Kurottajan hytti on Ausalle tyypilliseen tapaan tilava ja sieltä on hyvä näkyvyys joka suuntaan. Puomin ohjaus on miellyttävää ja varmaa ergonomisen joystick-ohjaimen ansiosta. Myös istuin on mukava ja se vaimentaa tärinöitä tehokkaasti. Kurottajan työlaitteiden vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa, mikä tukee toiminnan sujuvuutta myös vaihtelevissa työtehtävissä. Koneen vakioturvavarusteisiin kuuluu automaattinen turvavyön käytön tunnistus.   

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kurottajien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet kurottajiin. Kysy myös kurottajien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1350 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: max. 4000 mm

Moottori

Moottori: Kubota V1505-E4B (18,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.