Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kurottajat

Kurottaja Ausa T 164 E Hx4 Li-ion (sähkö, 1600 kg)

Ausa T 164 E Hx4 Li-Ion on huipputehokas sähkökäyttöinen kurottaja kompaktissa koossa. Kone suoriutuu erinomaisin tuloksin erilaisista materiaalinkäsittelyn töistä niin sisällä kuin ulkona, eikä sen käyttö aiheuta lainkaan ympäristöä kuormittavia hiilipäästöjä. Käyntiääneltään erittäin hiljaisen sähkökurottajan tyypillisimpiä työympäristöjä ovat muun muassa puutarha- ja viherrakennusalan, maatalousalan, tapahtuma-alan ja kunnallistekniikan kohteet. Nelivetoisessa koneessa on traktorityyppiset pyörät ja reilu maavara, eli se ei hätkähdä pehmeitä tai vaikeakulkuisiakaan ajomaastoja. Sähkökurottajan tehokkaassa Li-Ion-akussa riittää kapasiteettia pidempiinkin työpäiviin ja urakoihin. Lisäksi koneen lataaminen on erittäin helppoa ja nopeaa: laturi on integroitua tyyppiä ja myös erillinen pikalaturi kuuluu kurottajan vakiovarustukseen.

Moderni sähkökäyttöinen kurottaja monipuoliseen käyttöön sisälle ja ulos

Ausa T 164 E Hx4 Li-ion -kurottajan nimellinen nostokyky on 1600 kg ja koneella voi nostaa 4 metrin maksimikorkeuteen jopa 800 kg:n kuormia. Lähes huoltovapaa sähkömoottori tarjoaa kuskin käyttöön reilusti voimaa ja vääntöä: ajaminen on reipastahtista niin tiellä kuin maastossakin. Kuormien käsittely on varmaa ja vakaata kaikenlaisilla ajopinnoilla, myös jyrkissä mäissä ja rinteissä. Kurottajan suorituskykyä, ajomukavuutta ja turvallisuutta tukeviin ominaisuuksiin lukeutuvat mm. Hill holder -mäkijarru, ergonominen joystick-ohjain, sähköinen monitoiminäyttö ja energian talteenottojärjestelmä, joka kasvattaa koneen käyttöaikaa eli tuloksentekokykyä yksittäisellä latauksella.

Sähkökurottajan ohjaamo on tilava ja kuskin paikalta on avoin näkyvyys joka suuntaan. Työlaitteiden vaihtaminen on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi, mikä tukee työskentelyn sujuvuutta myös erilaisia tehtäviä sisältävissä urakoissa. Koneen vakioturvavarusteisiin kuuluu lisäksi automaattinen turvavyön käytön tunnistus.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kurottajien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet kurottajiin. Kysy myös kurottajien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1600 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: max. 4000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (21,4 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.