Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Maastotrukit

Maastotrukki Ausa C 150 Hx4 (diesel, 1500 kg)

Ausa C 150 Hx4 -maastorukki on väkivahva ja ketterä trukkivalinta haastaviin maastoihin ja käyttöympäristöihin. Tällä nelivetoisella maastotrukilla voidaan siirtää ja käsitellä monenlaisia kuormia ja materiaaleja ympäri vuoden: työkone loistaa ominaisuuksillaan muun muassa rakennus- ja purkutyömailla, satamissa sekä maa- ja metsäteollisuuden käyttökohteissa. Isoilla traktorikuvioisilla renkailla varustettu sekä reilun maavaran omaava maastotrukki ei hyydy jyrkissäkään mäissä tai pehmeilläkään sorapihoilla, vaan se suoriutuu urakasta kuin urakasta tuloksellisesti. 

Ketterä ja suorituskykyinen maastotrukki – taattua Ausa-laatua! 

Ausa C 150 Hx4 -maastotrukin nimellinen nostokyky on 1500 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastosta riippuen jopa 4000 mm. Trukin moottori on Kubotan valmistama ja Stage V -hyväksytty, voimansiirto on tyypiltään hydrostaattinen. AUSA Compen -järjestelmä tasapainottaa moottorin väännön akseleille tasaisesti, mikä varmistaa vakaan ja varman etenemisen kaikissa tilanteissa. Maastotrukissa on lisäksi kippaava hytti ja sen huoltopisteet ovat helposti käsillä: koneen ylläpito on nopeaa ja vaivatonta, eli seisonta-ajat ovat jatkuvasti lyhyitä. 
 
Myös ajoturvallisuus ja -ergonomia ovat asioita, jotka ovat maastokäyttöisessä Ausa C 150 Hx4 -trukissa konemaailman kärkiluokkaa. Näkyvyys ohjaamosta kuormaan ja työskentely-ympäristöön on esteetön. Vaihteistojarru estää maastotrukin liikkumisen kaltevilla alustoilla ilman jarrupolkimeen koskemista, mikä lisää käyttöturvallisuutta entisestään. Trukin istuin on monipuolisesti säädettävä. Joystick-ohjain tarjoaa kuormatyöskentelyyn miellyttävän ja varman tuntuman. 

Nelivetoinen Ausa C 150 Hx4 on saatavissa myös etuvetoisena Ausa C 150 Hx2 -maastotrukkimallina. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2660–4000 mm

Moottori

Moottori: Kubota V1505-E4B (18,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.