Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Maastotrukit

Maastotrukki Ausa C 201 Hx4 (diesel, 2000 kg)

Ausa C 201 Hx4 -maastorukki on kehitetty suoriutumaan materiaalinkäsittelytöistä vahvoin tuloksin myös haastavammissa käyttöympäristöissä ja kaikkina vuodenaikoina. Tällä voimakkaalla ja ketterällä maastotrukilla hoituvat materiaalien siirrot ja kuormanpurut esimerkiksi rakennustyömailla, satamissa, kierrätyskeskuksissa sekä maa- ja metsäteollisuuden käyttökohteissa. Vankkarakenteisessa ja korkeudeltaan maltillisessa nelivetotrukissa on isot traktorityyppiset renkaat ja reilu maavara, eli ajaminen on sujuvaa ja työskentely tuloksellista myös ahtaissa tiloissa, pehmeämmillä sorapihoilla sekä jyrkkiäkin nousuja sisältävissä maastoissa.

Suorituskykyinen maastotrukki turvalliseen ja tulokselliseen työskentelyyn

Ausa C 201 Hx4 -maastotrukin nimellinen nostokyky on 2000 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastosta riippuen jopa 5400 mm. Maastotrukin konepeiton alla murisee Stage V -hyväksytty ja toimintavarma Kubota-moottori. Trukin voimansiirto on hydrostaattinen ja sen moottorin vääntövoima jakautuu trukin kaikille akseleille tasaisesti AUSA Compen -järjestelmän kautta. Tässä trukkimallissa on muiden Ausojen tapaan kippaava hytti, mikä mahdollistaa vaivattoman pääsyn säännöllistä huoltoa kaipaaviin kohteisiin: koneen ylläpitohuolto on aina nopeaa, eli sen seisonta-ajat pysyvät lyhyinä.  
 
Maastokäyttöinen Ausa C 201 Hx4 -trukki on loistava valinta myös ajoergonomiaa ja käyttöturvallisuutta ajatellen. Hytin isot ikkunapinnat tarjoavat esteettömän näkymän niin kuormaan kuin työympäristöön. Vaihteistojarru estää maastotrukin liikkumisen kaltevilla alustoilla ilman jarrupolkimeen koskemista, mikä lisää käyttöturvallisuutta entisestään. Istuin on monipuolisesti säädettävissä kunkin kuljettajan omiin mittoihin ja mieltymyksiin sopivaksi. Laadukas joystick-ohjain varmistaa hydrauliikkatyöskentelyn olevan aina tarkkaa ja varmaotteista.  

Nelivetoinen Ausa C 201 Hx4 on saatavissa myös etuvetoisena Ausa C 201 Hx2 -maastotrukkimallina. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3300–5400 mm

Moottori

Moottori: Kubota V1505-E4B (18,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.