Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Maastotrukit

Maastotrukki Ausa C 251 Hx4 (diesel, 2500 kg)

Ausa C 251 Hx4 -maastorukki on vaativiin käyttöympäristöihin suunniteltu moderni työkone. Se tarjoaa omistajalleen varmoja tuloksia ja kuljettajalleen ensiluokkaista käyttömukavuutta ja -turvallisuutta ympäri vuoden. Maastotrukin rakenne muistuttaa traktoria: sen pyörät ovat isot ja maavara suuri. Ominaisuudet ovat valttia muun muun muassa rakennustyömailla, maa- ja metsäteollisuussa sekä yleisessä logistiikkatyössä ulkopiha-alueilla. Tämä Ausa etenee ja siirtää kuormia muitta mutkitta niin sorapihoilla, ryteiköissä, rinteissä kuin savimaastossakin. 

Maastotrukkien kovinta kärkeä – huippuluokan suorituskykyä ja helppoa huoltoa

Ausa C 251 Hx4 -maastotrukin nimellinen nostokyky on 2500 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastosta riippuen jopa 5400 mm. Trukin moottori on Stage V -luokituksen ehdot täyttävä Kubota ja sen voimansiirto on hydrostaattinen. Koneessa on lisäksi Ausan kehittämä EcoMode-järjestelmä, joka optimoi moottorin kierroslukuja automaattisesti ja tarjoaa kuskin käyttöön suurimman mahdollisen tehon pienimmällä mahdollisella kulutuksella ja päästömäärällä. Trukissa on lisäksi kippaava ohjaamo, eli sen ylläpitohuolto on aina helppoa ja nopeaa.  

Myös trukin käyttöturvallisuus on varmistettu monella tavalla: Näkyvyys hytistä ulos on avoin joka suuntaan. Hill Holder -järjestelmän ansiosta trukki pysyy täysin paikallaan millä tahansa kaltevuudella, kun jalka otetaan pois kaasupolkimelta. Käytön miellyttävyyttä ja sujuvuutta lisäävät puolestaan säädettävä penkki sekä digitaalinen näyttö, joka kertoo kaiken olennaisen koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla. Hydrauliikkatoimintojen käyttö on varmaotteista ja sujuvaa käteen täydellisesti istuvalla joystick-ohjaimella.  

Nelivetoinen Ausa C 251 Hx4 on saatavissa myös etuvetoisena Ausa C 251 Hx2 -maastotrukkimallina. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3300–5400 mm

Moottori

Moottori: Kubota V2403-CR E5B (31,2 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.