Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Maastotrukit

Maastotrukki Ausa C 501 Hx4 (diesel, 5000 kg)

Ausa C 501 Hx4 on markkinoiden voimakkain maastotrukki, eli varma konevalinta raskaimpien materiaalien käsittelyyn erittäin haastavissa käyttöympäristöissä. Tämä nelivetoinen maastotrukki etenee maastossa kuin maastossa traktorin tavoin ja suoriutuu töistään aina ripeästi ja varmasti.  Moderneilla ominaisuuksilla viimeistelty Ausa C 501 Hx4 -maastotrukki tuottaa tulosta päivästä toiseen ja vuoden ympäri muun muassa erilaisilla rakennustyömailla, kierrätys- ja jätelaitoksissa sekä maa- ja metsäteollisuudessa.

Raskaanluokan maastotrukki yhdistää suorituskyvyn, turvallisuuden ja helpon huollon

Ausa C 501 Hx4 -maastotrukin nimellinen nostokyky on 5000 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastosta riippuen jopa 5400 mm. Trukin moottori on Deutzin valmistama ja Stage V -hyväksytty, se tarjoaa kuskin käyttöön hulppean 55,4 kW:n tehon. Voimansiirto on hydrostaattinen. Trukin edistyksellinen EcoMode-järjestelmä varmistaa, että moottorin teho, polttoaineenkulutus ja päästöt ovat jatkuvasti täydellisesti tasapainossa. Myös koneen huolto helppoa ja nopeaa, kiitos kippaavan hytin!   

C 501 Hx4 -maastotrukki pitää sisällään lukuisia moderneja käyttöturvallisuutta ja -ajomukavuutta tukevia ominaisuuksia. Ohjaamosta on avoin näkyvyys joka suuntaan. Vetävät FullGrip-pyörät ovat kooltaan suuret, eli ihanteelliset nimenomaan turvalliseen ja tulokselliseen maastoajoon. Hill Holder -järjestelmä puolestaan varmistaa, että trukki pysyy vakaasti paikoillaan myös jyrkissä mäissä tehtävissä kuormauksissa, nostoissa tai siirroissa. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös säädettävä penkki ja ohjauspyörä sekä digitaalinen näyttö, joka kertoo kaiken olennaisen koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla. Maastotrukin hydrauliikkaa ohjataan ergonomisesti muotoillulla joystickilla, eli komennot menevät aina tarkasti ja varmasti perille.     

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 5000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3700–5400 mm

Moottori

Moottori: Deutz TD3.6 (55,4 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.