Ammattitaitoista huoltopalvelua kaikille trukkimerkeille

Poikkeustilanteen aikana toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja kiinnitämme erityistä huomiota sekä henkilöstömme että asiakkaiden turvaamiseksi.

Suoritamme tarvittaessa huollot ja korjaukset paikan päällä tai suurella ja modernilla korjaamollamme Liedossa tai Tampereella. Tarvittaessa järjestämme myös sijaiskoneen korjauksen ajaksi sekä joustavan rahdin koneellesi huoltokorjaamollemme. Täysin varustellut huoltoautomme takaavat onnistuneet huollot ja korjaukset paikan päällä.

Käyttämällä Finnsiirron palveluita tuet kotimaista työtä.

Tarjoamme asiakkaillemme määräaikaishuoltopalvelua, joka vähentää laitteiden vikatilanteita, pidentää trukkien käyttöikää ja parantaa käyttöturvallisuutta säännöllisten huoltojen avulla. Turvallinen ja huollettu laitekanta tehostaa kaluston käyttöä. Määräaikaishuollot suoritetaan aina ammattitaidolla ja kaikenmerkkisille trukeille sekä koneille koko Suomen alueella. Määräaikaishuoltojen yhteydessä teemme aina huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset sekä osien vaihdot tarpeen mukaan.


Varaosat ja trukin huolto koko Suomen alueella

Myymme varaosia kaikkiin trukkimerkkeihin nopeasti suoraan varastostamme. Varaosat saatavilla jopa saman päivän aikana.
Meiltä saat parhailla hinnoilla esim. trukkiakut ja jatkohaarukat!

Merkkihuoltomme huoltaa kaikki markkinoilla olevat trukki- ja varastokonemerkit. Toimimme myös Varsinais-Suomen alueen virallisena Avant-huoltopisteenä sekä Oy J-Trading Ab valtuuttamana huoltopisteenä Bucher, Walker, Holder, Reform, Iseki, Jacobsen Ransomes ja Verti-Drain merkeille.

Kysy myös muiden työkoneiden huoltoja ja varaosia!

Huoltopalvelu koko Suomen alueella. Ota yhteyttä:
Huolto
Puh. 0207 351 607
huolto@finnsiirto.fi

Varaosat
Puh. 0207 351 608
varaosat@finnsiirto.fi