Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 100D-9V (dieseltrukki, 10 000 kg)

Hyundain moderniin 9V-mallistoon kuuluva 100D-9V -vastapainotrukki on täysin uusi haastaja trukkialalla. Raskaampaa koneluokkaa edustavan uutuuden fyysiset mitat ovat maltilliset, mutta suorituskyvyssä löytyy reilulla kädellä! Vastapainotrukki on suunniteltu tuottamaan luotettavia tuloksia muassa varastoissa ja logistiikkakeskuksissa, kierrätyslaitoksissa, satamissa sekä erilaisissa tuotantoteollisuuden käyttökohteissa. Tällä trukilla hoituvat niin kuormien lastaukset ja purut kuin erilaisten materiaalien siirrot jatkuvassakin käytössä, varmaa työskentelyä päivästä toiseen!

Loistava ajotuntuman vastapainotrukki maltillisilla käyttökustannuksilla

Hyundai 100D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 10 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3025–7535 mm. Varman ja vakaan ohjaustuntuman tarjoavan dieseltrukin voimanlähteenä toimii luotettava, Stage V -hyväksytty Cummins-moottori. Päivitetyllä ZF-vaihteistolla varustetun trukin ajohallittavuus on vakaa, kuten huipputason työkoneessa kuuluukin. Kuormantunnistava hydrauliikka tuo nostoihin varmuutta, lisävarusteisiin kuuluva Fingertip-ohjaus tekee puolestaan haarukan ohjaamisesta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti ja sen huolto on helppoa ja nopeaa.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 10 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3025–7535 mm

Moottori

Moottori: Cummins F3.8 (90 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.