Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 120D-9V (dieseltrukki, 12 000 kg)

Hyundain moderniin 9V-mallistoon kuuluva, sen raskaampaa sarjaa edustava 120D-9V -vastapainotrukki on työkone, joka tarjoaa maailmanluokan suorituskykyä ja käyttövarmuutta äärimmäisissäkin materiaalinkäsittelytöissä. Tämä vastapainotrukki loistaa ominaisuuksillaan muun muassa erilaisissa teollisuuslaitoksissa, rakennusmateriaalitehtaissa, merisatamissa, autopurkamoissa sekä muissa kierrätyslaitoksissa. Kuormien lastaukset ja purut sekä erilaisten materiaalien siirrot hoituvat tuloksellisesti ja varmasti päivästä toiseen!

Laajasti vakiovarusteltu vastapainotrukki maltillisilla käyttökustannuksilla

Hyundai 120D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 12 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3010–7515 mm. Trukin ajotuntuma on erinomainen: se tottelee kuljettajan komentoja tarkasti ja varmasti kaikissa tilanteissa. Stage V -hyväksytty dieselmoottori on Cumminsin valmistama, eli käyttövarma ja tehokas! Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin nostotöissä. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukin ylläpito on nopeaa ja helppoa ja se käyttää vain vähän polttoainetta.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 12 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3015–7515 mm

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (123 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.