Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 130D-9V (dieseltrukki, 13 000 kg)

Hyundain modernin 9V-malliston raskaampaa painoluokkaa edustava 130D-9V -vastapainotrukki tarjoaa reilulla mitalla suorituskykyä myös vaativimpiin materiaalinkäsittelytöihin. Tämä käyttövarma ja käyttäjäystävällinen vastapainotrukki loistaa ominaisuuksillaan monissa kohteissa: teollisuuslaitoksissa, rakennusmateriaalitehtaissa, satamissa sekä autopurkamoissa ja muissa kierrätyslaitoksissa. Erilaisten kuormien lastaukset ja purut sekä materiaalien siirrot hoituvat varmoin tuloksin päivästä toiseen!

Vastapainotrukki jossa yhdistyvät huipputason tehokkuus ja maltilliset käyttökustannukset

Hyundai 130D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 13 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3010–7515 mm. Trukin ohjaustuntuma on erittäin varma ja vakaa, eli sen käsittely on miellyttävää niin kuorman kanssa kuin ilmankin. Stage V -hyväksytty dieselmoottori on Cumminsin valmistama, eli kestävä ja tehokas! Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin työtilanteissa. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa. 

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukin ylläpito on nopeaa ja vaivatonta, lisäksi se kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 13 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3010–7515 mm

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (123 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.