Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 160D-9LV (dieseltrukki, 16 000 kg)

Hyundain uuden 9V-malliston ylpeä raskassarjalainen, 160D-9LV-vastapainotrukki tarjoaa ykkösluokan suorituskykyä ja käyttövarmuutta vaativimpiin materiaalinkäsittelytöihin. Tällä vastapainotrukilla saadaan tuloksia aikaiseksi jatkuvassa ulkokäytössä niin teollisuuslaitoksissa, rakennusmateriaalitehtaissa, merisatamissa, autopurkamoissa kuin kierrätyslaitoksissakin. Lastaus- ja purkutyöt sekä materiaalien siirrot hoituvat sujuvasti ja ripeästi päivästä toiseen. 160D-9LV-vastapainotrukin painopiste-etäisyys on 1200 mm, eli sillä voidaan käsitellä erilaisia kappalekuormia vakaasti ja varmasti.

Vastapainotrukki lyömättömällä ajotuntumalla ja pienillä ylläpitokustannuksilla

Hyundai 160D-9LV -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 16 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3500–7500 mm. Trukin ohjaustuntuma on erittäin hyvä. Stage V -hyväksytty Cummins-dieselmoottori tarjoaa kuskin käyttöön aina riittävästi tehoa ja vääntöä. Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin työtilanteissa. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: trukin huolto on helppoa ja nopeaa ja se kuluttaa polttoainetta hyvin maltillisesti.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 16 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3500–7500 mm

Moottori

Moottori: CMS B6.7 (209 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.