Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 160D-9V (dieseltrukki, 16 000 kg)

Hyundain uusimman malliston ylpeä raskassarjalainen, 160D-9V-vastapainotrukki tarjoaa ykkösluokan suorituskykyä ja käyttövarmuutta vaativimpiin materiaalinkäsittelytöihin. Tällä vastapainotrukilla saadaan tuloksia aikaiseksi ulkokäytössä niin teollisuuslaitoksissa, rakennusmateriaalitehtaissa, merisatamissa, autopurkamoissa kuin kierrätyslaitoksissakin. Kuorman lastaaminen tai sen purkaminen sekä materiaalien siirrot hoituvat ripeästi ja varmasti jatkuvasti!

Vastapainotrukki tasokkaalla ajotuntumalla ja pienillä käyttökustannuksilla

Hyundai 160D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 16 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3010–7515 mm. Trukin ohjaustuntuma on erittäin varma ja vakaa niin vapaassa ajossa kuin kuormien kanssa työskennellessä. Stage V -hyväksytty Cummins-dieselmoottori tarjoaa kuskin käyttöön aina riittävästi potkua. Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin työtilanteissa. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti ja sen säännöllinen ylläpito on helppoa ja nopeaa.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 16 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3010–7515 mm

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (209 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.