Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 180D-9V (dieseltrukki, 18 000 kg)

Hyundain uuden 9V-malliston 180D-9V-vastapainotrukki on raskaanluokan työkone suoraan trukkimaailman huipulta. Se tarjoaa suorituskykyä ja käyttövarmuutta kaikkein vaativimpiin materiaalinkäsittelytöihin – ja lunastaa lupauksensa täydellisesti! Tällä laadukkaalla vastapainotrukilla saadaan tuloksia aikaiseksi ulkokäytössä niin satamissa, teollisuuslaitoksissa, tehtaissa kuin puuteollisuudessakin. Olipa työn alla kuormausta, kuorman purkua tai materiaalien siirtoja, tällä työkoneella hommat sujuvat päivästä toiseen ja vuoden ympäri.

Maltillisten käyttökustannusten vastapainotrukki täynnä suorituskykyä

Hyundai 180D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 18 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3500–7000 mm. Trukki tottelee kuskiaan varmasti ja vakaasti niin kuorma haarukassa kuin tavallisessa ajossakin. Stage V -hyväksytystä Cummins-dieselmoottoristä irtoaa kuljettajan käyttöön aina riittävästi tehoa ja vääntöä. Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin nostotilanteissa. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti ja se on helppo ja nopea ylläpidettävä.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 18 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3500–7000 mm

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (209 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.