Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 250D-9V (dieseltrukki, 25 000 kg)

Hyundain uuden 9V-malliston 250D-9V-vastapainotrukki edustaa valmistajan valikoimassa toiseksi raskainta painoluokkaa. Se on trukki isolla T:llä, eli täynnä tuloksellista suorituskykyä ja käyttövarmuutta – valmiina vaativimpiinkin materiaalinkäsittelytöihin! Tämä huippulaadukas vastapainotrukki on suunniteltu erityisesti satamien, teollisuuslaitosten, rakennusmateriaalitehtaiden ja puuteollisuuden käyttöön. Lastaus- ja purkutyöt sekä materiaalien siirrot hoituvat ripeästi ja sujuvasti päivästä toiseen, ja koko vuoden ympäri.

Varmaa trukkityöskentelyä kaikissa tilanteissa – maltilliset käyttökustannukset

Hyundai 250D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 25 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3486–7030 mm. Koneen Cummins-dieselmoottori on Stage V -hyväksytty ja siitä irtoaa kuljettajan käyttöön aina riittävästi tehoa ja vääntöä. Trukki tottelee kuskiaan varmasti ja vakaasti niin ajossa kuin työskentelytilanteissa kuorman kanssa. Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto, Bosch-Rexroth-hydrauliikkajärjestelmä ja Kessler-akselisto takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden tiukoissakin nostotilanteissa. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa. 

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti ja sen huolto on helppoa ja nopeaa. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 25 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3486–7030 mm

Moottori

Moottori: Cummins L9 (242 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.