Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 300D-9V (dieseltrukki, 30 000 kg)

Hyundai 300D-9VL -vastapainotrukki on valmistajan uuden 9V-malliston suurin trukkimalli niin painoltaan kuin nostokyvyltään. Tämä järkälemäinen, mutta silti sulavaliikkeinen, vastapainotrukki tarjoaa suorituskykyä ja käyttövarmuutta kaikkein vaativimpiin ja raskaimpiin materiaalinkäsittelytöihin. 300D-9V -dieseltrukki on suunniteltu tuottamaan vahvoja tuloksia erityisesti satamien, teollisuuslaitosten sekä rakennusmateriaali- ja elementtitehtaiden käyttötarpeissa: lastaus- ja purkutyöt sekä materiaalien siirrot hoituvat ripeästi ja sujuvasti päivästä toiseen.

Ajotuntuma ja turvallisuus huipussaan – maltilliset käyttökustannukset

Hyundai 300D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 30 000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3476–7030 mm. Trukki tottelee kuskiaan varmasti ja vakaasti niin kuorma ”päällä” kuin ilmankin. Stage V -hyväksytystä Cummins-dieselmoottoristä irtoaa kuljettajan käyttöön aina riittävästi tehoa ja vääntöä. Trukkimallin päivitetty ZF-vaihteisto varmistaa hyvän kiihtyvyyden ja saumattoman voimansiirron. Lisävarusteena saatava Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä hyvin maltillisesti.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 30 000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3476–7030 mm

Moottori

Moottori: Cummins L9 (242 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.