Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 30D-9V (dieseltrukki, 3000 kg)

Hyundain modernia 9V-mallisarjaa edustava dieselkäyttöinen vastapainotrukki, Hyundai 30D-9V tarjoaa huippuluokan toimintavarmuutta ja suorituskykyä moniin erilaisiin materiaalinhallinnan käyttökohteisiin, kuten teollisuuteen, varastoihin ja logistiikkakeskuksiin. Ketteräliikkeinen Hyundai 30D-9V -vastapainotrukki on suunniteltu erityisesti jatkuvaan ulkokäyttöön, kevyemmän ja keskiraskaan sarjan kuormien siirto-, purku- ja lastaustöihin.

Tehokas ja pienipäästöinen vastapainotrukki

Hyundai 30D-9V -dieseltrukin nimellinen nostokyky on 3000 kg ja nostokorkeus mastosta riippuen 3000–7000 mm. Työkoneen ohjaus ja kehittynyt voimansiirto tarjoavat vakaan ja varman ajotuntuman myös ahtailla piha-alueilla. Konepeiton alla työskentelylle tuloksellista vauhtia antaa tehokas, luotettava ja helposti huollettava moottori, joka täyttää uusimmat Stage V -päästörajoitukset. Myös trukkimallin polttoaineenkulutusta on kuristettu entisestään, se on 13 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia pienempi.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (47,8 kW)

Poimintoja Hyundai 30D-9V -vastapainotrukin ominaisuuksista ja eduista

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.