Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 35DN-9V (dieseltrukki, 3500 kg)

Hyundain moderniin 9V-mallisarjaan kuuluva 35DN-9V -vastapainotrukki on suunniteltu tehokkaaseen ja tulokselliseen materiaalinkäsittelyyn. Dieselkäyttöinen vastapainotrukki tarjoaa huippuluokan toimintavarmuutta ja suorituskykyä moniin erilaisiin kohteisiin, kuten teollisuuteen, varastoihin ja logistiikkakeskuksiin. Se on tarkoitettu erityisesti jatkuvaan ulkokäyttöön, kevyemmän ja keskiraskaan sarjan kuormien siirto-, purku- ja lastaustöihin.

Polttoainepihi ja pienipäästöinen vastapainotrukki

Hyundai 35DN-9V -dieseltrukin nimellinen nostokyky on 3500 kg ja nostokorkeus mastosta riippuen 3000–7000 mm. Työkoneen ohjaus ja kehittynyt voimansiirto tarjoavat vakaan ja varman ajotuntuman myös ahtailla piha-alueilla. Konepeiton alla työskentelylle tuloksellista vauhtia antaa tehokas, luotettava ja helposti huollettava moottori, joka täyttää uusimmat Stage V -päästörajoitukset. Myös trukkimallin polttoaineenkulutusta on kuristettu entisestään, se on 13 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia pienempi.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (47,8 kW)

Poimintoja Hyundai 35DN-9V -vastapainotrukin ominaisuuksista ja eduista

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.