Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 40D-9VB (dieseltrukki, 4000 kg)

Hyundain modernia 9VB-mallisarjaa ylpeydellä edustava 40D-9VB -vastapainotrukki on materiaalinhallinnan luottokone, josta irtoaa suorituskykyä reilusti kokoaan enemmän! Tällä vastapainotrukilla siirto-, purku- ja lastaushommat hoituvat tehokkaasti ja tuloksellisesti niin varastoissa, tehtaissa kuin jakelu- ja logistiikkakeskuksissa. Dieselkäyttöinen vastapainotrukki on tarkoitettu erityisesti jatkuvaan ulkokäyttöön, kevyempien ja keskiraskaiden kuormien käsittelyyn.

Tehokas vastapainotrukki edullisilla käyttökustannuksilla

Hyundai 40D-9VB -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 4000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3000–6500 mm. Trukin ohjaus ja voimansiirto tarjoavat vakaan ja varman ajotuntuman jatkuvasti. Helposti huollettavasta moottorista irtoaa tehoa ja vääntöä tavalla, joka pistää tekemiseen vauhtia. Moottori täyttää lisäksi uusimmat Stage V -päästörajoitukset. Tämän trukkimallin suunnittelussa on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen ja siksi myös sen moottori on uusittu: dieseliä kuluu käytössä 33 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia vähemmän!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–6500 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (54,4 kW)

Poimintoja Hyundai 40D-9VB -vastapainotrukin ominaisuuksista ja eduista

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.