Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 45D-9VB (dieseltrukki, 4500 kg)

Hyundain kehittynyttä 9VB-mallisarjaa edustava 45D-9VB -vastapainotrukki on oikea materiaalinhallinnan voimajuhta – siihen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa! Tällä suorituskykyisellä vastapainotrukilla hoituvat siirto-, purku- ja lastaushommat tehokkaasti ja tuloksellisesti niin varastoissa, teollisuudessa kuin jakelu- ja logistiikkakeskuksissa. Dieselkäyttöinen vastapainotrukki on tarkoitettu erityisesti jatkuvaan ulkokäyttöön, keskiraskaiden kuormien käsittelyyn.

Edullisten käyttökustannusten vastapainotrukki huipputason suorituskyvyllä

Hyundai 45D-9VB -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 4500 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3000–6500 mm. Trukin ohjaus ja voimansiirto tarjoavat vakaan ja varman ajotuntuman tiukemmissakin tilanteissa. Konepeiton alla hyrrää tehokas, toimintavarma ja helposti huollettava moottori, joka täyttää uusimmat Stage V -päästörajoitukset. Trukin suunnittelussa on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen ja siksi myös sen moottori on uusittu: dieseliä kuluu käytössä 33 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia vähemmän!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–6500 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (54,4 kW)

Poimintoja Hyundai 45D-9VB -vastapainotrukin ominaisuuksista ja eduista

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.