Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 50DN-9VB (dieseltrukki, 5000 kg)

Hyundain täysin uudistuneeseen 9VB-mallisarjaan kuuluva 50DN-9VB -vastapainotrukki on työkone, jolla tehdään tulosta jatkuvasti. Trukin hytin ergonomia ja laaja vakiovarustelu varmistavat miellyttävän ja sujuvan työskentelyn. Myös suorituskyvyssä ja toimintavarmuudessa löytyy isolla mitalla: tällä vastapainotrukilla hommat luistavat niin varastoissa, teollisuudessa kuin jakelu- ja logistiikkakeskuksissa. Dieselkäyttöinen trukki on tarkoitettu erityisesti jatkuvaan ulkokäyttöön, keskiraskaan sarjan kuormien siirto-, purku- ja lastaustöihin.

Nopeasti huollettava ja polttoainepihi vastapainotrukki

Hyundai 50DN-9VB -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 5000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 2900–6400 mm. Trukin ohjaus ja voimansiirto tarjoavat vakaan ja varman ajotuntuman ahtaammissakin ympäristöissä. Konepeiton alla hyrrää tehokas, luotettava ja helposti huollettava moottori, joka täyttää uusimmat Stage V -päästörajoitukset. Tämän trukkimallin suunnittelussa on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen ja siksi myös sen moottori on uusittu: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä 33 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia vähemmän!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 5000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2900–6400 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (54,4 kW)

Poimintoja Hyundai 50DN-9VB -vastapainotrukin ominaisuuksista ja eduista

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.