Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 70D-9V (dieseltrukki, 7000 kg)

Hyundain uudistuneen 9V-malliston vastapainotrukki 70D-9V on väkivahva konevalinta monenlaisiin materiaalinkäsittelytarpeisiin. Huippuluokan suorituskykyä ja käyttövarmuutta tarjoava vastapainotrukki loistaa ominaisuuksillaan pitkissäkin työvuoroissa esimerkiksi varastoissa ja sahoilla, kierrätyslaitoksissa, satamissa sekä erilaisissa teollisuuden käyttökohteissa. Tällä trukilla hoituvat keskiraskaan painoluokan lastaukset, purut ja siirrot luotettavasti päivästä toiseen!

Laadukas ja luotettava vastapainotrukki pienillä käyttökustannuksilla

Hyundai 70D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 7000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3000–7330 mm. Dieseltrukin voimanlähteenä toimii luotettava Stage V -hyväksytty moottori ja sen vaihteisto on modernia ZF-mallia: ohjaustuntuma on varma ja ajohallittavuus vakaa, kuten tuloksellisessa työkoneessa kuuluukin. Kuormantunnistava hydrauliikka tuo nostoihin varmuutta, lisävarusteisiin kuuluva Fingertip-ohjaus tekee puolestaan hydrauliikkatoimintojen hallinnasta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukki kuluttaa dieseliä 18 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia vähemmän!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 7000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7330 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (81 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.