Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dieseltrukit

Vastapainotrukki Hyundai 80D-9V (dieseltrukki, 8000 kg)

Hyundain uudistuneen 9V-malliston 80D-9V -vastapainotrukki on varma konevalinta lukemattomiin raskaamman sarjan materiaalinkäsittelytarpeisiin. Huippuluokan suorituskykyä ja käyttövarmuutta tarjoavalla vastapainotrukilla saadaan aikaan loistavia tuloksia muassa varastoissa ja logistiikkakeskuksissa, kierrätyslaitoksissa, satamissa sekä erilaisissa teollisuuden käyttökohteissa. Tällä trukilla hoituvat niin lastaukset, purut kuin siirrot luotettavasti päivästä toiseen!

Suorituskykyinen vastapainotrukki pienillä käyttökustannuksilla ja laajalla vakiovarustelulla

Hyundai 80D-9V -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 8000 kg ja nostokorkeus mastotyypistä riippuen 3040–7650 mm. Dieseltrukin voimanlähteenä toimii luotettava Stage V -hyväksytty moottori ja sen vaihteisto on modernia ZF-mallia: ohjaustuntuma on varma ja ajohallittavuus vakaa, kuten tuloksellisessa työkoneessa kuuluukin. Kuormantunnistava hydrauliikka ja kallistusanturit tuovat nostoihin varmuutta, lisävarusteisiin kuuluva Fingertip-ohjaus tekee puolestaan haarukan ohjaamisesta erittäin sujuvaa.

Muiden 9V-malliston trukkien tapaan myös tämän trukin kehitystyössä on panostettu erityisesti käytönaikaisten kustannusten pienentämiseen: vastapainotrukin huolto on nopeaa ja se kuluttaa dieseliä 23 prosenttia edellistä vastaavaa Hyundai-trukkimallia vähemmän!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 8000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3040–7650 mm

Moottori

Moottori: HMC D4CC (81 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.