Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 15L-7M (kaasutrukki, 1500 kg)

Hyundain uuden L-7M -kaasutrukkisarjan vastapainotrukki, Hyundai 15L-7M niputtaa kompaktin ketteryyden sekä huippuluokan suorituskyvyn samaan kustannustehokkaaseen pakettiin. Tällä varmatoimisella koneella on työskentelyn tuottavuus taattu niin varastoissa, logistiikkaterminaaleissa kuin tuotantolaitoksissakin. Erittäin helposti hallittava Hyundai 15L-7M -kaasutrukki on suunniteltu kevyemmän ja keskiraskaan sarjan kuormien siirto-, purku- ja lastaustöihin. 

Kustannustehokas vastapainotrukki sisä- ja ulkokäyttöön

Hyundai 15L-7M -nestekaasutrukin nimellinen nostokyky on 1500 kg ja nostokorkeus mastosta riippuen 2500–7000 mm. Kaasutrukin konepeiton alla hyrrää Stage V -hyväksytty ja erittäin luotettava moottori, jonka nestekaasujärjestelmä optimoi käyntitapaa jatkuvasti käyttökustannusten vähentämiseksi. Myös kaasutrukin huolto on nopeaa ja helppoa, mikä minimoi seisonta-ajat ja varmistaa näin parhaan mahdollisen tuoton. Trukin hytti on suunniteltu turvallisuutta ja kuljettajan ajoergonomiaa korostaen, se tukee miellyttävää ja sujuvaa työskentelyä kaikissa tilanteissa.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2500–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (37,3 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.