Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 18L-7M (kaasutrukki, 1800 kg)

Hyundain uutta L-7M -kaasutrukkisarjaa edustava 18L-7M on vastapainotrukki, jossa yhdistyvät käyttömukavuus, kustannustehokkuus ja suorituskyky mahtavalla tavalla! Tällä jämerällä ja vähämeluisella nestekaasutrukilla hoituvat erilaiset materiaalinhallinnan urakat sisällä ja ulkona – ja kone loistaa yhtälailla kovassakin päivittäisessä käytössä. Erittäin helposti hallittava Hyundai 18L-7M -kaasutrukki on suunniteltu tuloksellisiin kuormien siirto-, purku- ja lastaustöihin. 

Kustannustehokas vastapainotrukki sisä- ja ulkokäyttöön 

Hyundai 18L-7M -nestekaasutrukin nimellinen nostokyky on 1800 kg, ja sen piikeissä kuorma nousee mastomallista riippuen 2500–7000 mm:n korkeuteen. Kaasutrukin konepeiton alla hyrrää Stage V -hyväksytty ja erittäin luotettava moottori, jonka nestekaasujärjestelmä optimoi käyntitapaa jatkuvasti käyttökustannusten minimoimiseksi. Kaasutrukin huolto on suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi, eli seisonta-ajat pysyvät lyhyinä jatkuvasti. Trukin ohjaamon ominaispiirteissä korostuvat puolestaan ergonomisuus ja viihtyisyys, ajaminen on mukavaa ja miellyttävää pidempien urakoiden alusta loppuun asti.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1800 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2500–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (37,3 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.