Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 20L-7M (kaasutrukki, 2000 kg)

Hyundai 20L-7M -vastapainotrukki on ykkösvalinta, kun kaasutrukilta edellytetään huipputason käyttömukavuutta, kustannustehokkuutta ja suorituskykyä maltillisissa fyysisissä mitoissa. Tällä toimintavarmalla ja ketteräliikkeisellä nestekaasutrukilla hoituvat materiaalinhallinnan siirto-, purku- ja lastaustyöt niin hallissa sisällä kuin pihaympäristössäkin. Helposti hallittava ja varmaliikkeinen Hyundai 20L-7M -kaasutrukki on suunniteltu tuottamaan varmoja tuloksia vuodesta toiseen! 

Luotettava ja kustannustehokas kaasutrukki 

Hyundai 20L-7M -nestekaasutrukin nimellinen nostokyky on 2000 kg, ja sen piikeissä kuorma nousee mastomallista riippuen 2500–7000 mm:n korkeuteen. Kaasutrukin Stage V -hyväksytty ja tehokas moottori on varustettu nestekaasujärjestelmällä, joka optimoi käyntitapaa jatkuvasti käyttökustannusten minimoimiseksi. Myös koneen huolto on tehty mutkattomaksi, eli seisonta-ajat pysyvät lyhyinä jatkuvasti. Trukin laadukkaan ohjaamon ominaispiirteissä korostuvat ergonomisuus, viihtyisyys ja turvallisuus, ajaminen on mukavaa pidempienkin työvuorojen alusta loppuun asti.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan. 

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2500–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (37,3 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.